Praktische informatie

Alles wat je moet weten over Museumnacht Maastricht

Openingstijden

De deelnemende locaties zijn tijdens Museumnacht Maastricht op vrijdag 13 april 2018 geopend van 20.00-01.00 uur.
Uiteraard ontbreekt de afterparty ook dit jaar niet. Van 00.00-05.00 uur (<18 jaar tot 03.00 uur) kun je in de Muziekgieterij het Museumnachtbraken voortzetten en je (un)lucky dance moves tonen tijdens een strakke line-up van DJ’s en artistiek vermaak. Tickets voor de afterparty zijn gelimiteerd beschikbaar, dus wees er snel bij!

Programmaboekje

Dankzij het heldere programma-overzicht hoeft niemand iets te missen. Deze is vanaf maart 2018 online te downloaden en zolang de voorraad strekt gratis verkrijgbaar bij alle locaties tijdens de Museumnacht. In dit boekje vind je onder andere praktische informatie, een handig overzicht van het programma en een plattegrond met daarop de locaties en bushaltes.

Hop-on hop-off bus

Lopen is de beste manier. Fietsen is ook goed. Zelfs joggen kan. Maar er rijden ook speciale hop-on hop-off Museumnacht-bussen, die je niet alleen gratis van A naar B brengen, maar ook al voor het nodige a(rt)musement zorgen.

Gratis (museum)bezoek t/m 15 mei 2018

Ook na de Museumnacht is je polsbandje geld waard. Gooi hem dus niet weg! Tot en met 30 april kun je deze namelijk inruilen voor één gratis entree bij een van de deelnemende venues (m.u.v. Muziekgieterij).

Blijf je slapen?

Museumnacht Maastricht heeft alvast een aantal hoteltips voor je op een rijtje gezet. Bekijk ze hier >