Muziekgieterij & Linke Soto (Afterparty)

Boschstraat 7-9, www.muziekgieterij.nl
#

Hét centrum voor popmuziek in Maastricht, met wekelijkse live optredens, waarbij grote namen alsmede bijzonder nieuw talent het podium vullen.

I.s.m. Linke Soto/De Toko staat de officiële afterparty van Museumnacht Maastricht 2019 in het teken van de creme de la creme onder de Maastrichtse DJ's! Verwacht digitale reggae, italo disco, soul, afro & house tunes. Georganiseerd en getransformeerd in stijl i.s.m. Linke Soto die met De Toko de spotlight zetten op de local scene sinds 2018! 

Van 00.00-05.00 uur (<18 jaar tot 03.00 uur) kun je het Museumnacht-braken dus weer voortzetten. Mits het je gelukt is om een van de felbegeerde combi-tickets te bemachtigen! 

Image: Taylor Berkmans

De Toko / Linke Soto

De officiële Museumnacht Maastricht afterparty kan in geen betere handen zijn, want dat je niet naar de Randstad hoeft voor een levendig nachtleven dat bewijst Linke Soto al jaren in Maastricht. Sinds 2006 draait het collectief op volle toeren en in 2018 zag De Toko het levenslicht. Deze avond, ... Read more »

00:00 - 05:00

Muziekgieterij

Bruni Getsing

Bruni Getsing a.k.a. Sjang Kabang (Mike Moonen) is de man die je oorsmeer zacht maakt en je tanden weer laat glimmen. Zijn mantra: ’Unexpect the expected’, vinyl ... Read more »

00:00 - 01:45

Muziekgieterij: Grote zaal

Guillaume Colson

Een digger in hart en nieren die zijn liefde voor house, disco, soul en afro niet onder stoelen of banken steekt. Als Guillaume Colson je niet aan het dansen krijgt, dan weten wij het ook niet ... Read more »

01:45 - 03:15

Muziekgieterij: Grote zaal

Flatspot

De man achter het Flatspot-alias is Lars Hendriks, iemand die letterlijk overal kind aan huis is. Een kleurrijke persoonlijkheid die van platen draaien zijn leven heeft gemaakt. Hij duikt vaker op in de binnenstad bij de lokale platenzaak, Plata Morgana. Daarnaast is hij ook in de rest van het land ... Read more »

03:15 - 05:00

Muziekgieterij: Grote zaal

Pacifico

Bello Italia, rechtstreeks uit Milaan! Pacifico (Edoardo Aldini) is een druk baasje: niet alleen gaat jaarlijks het grootste deel van zijn huur op aan de gekste house- en discoplaten, ook heeft hij al jaren een radioshow in Milaan die gericht is op zijn voorliefde voor obscure Japanse muziek. ... Read more »

00:00 - 05:00

Muziekgieterij: Kleine zaal

Band of Misfits

Geïnspireerd door de legendes van weleer, Larry Levan en ‘zijn’ Paradise Garage, mixt Band of Misfits alle genres aan elkaar. Van vergezochte house tot obscure disco- en acidplaten, Band of Misfits neemt je altijd mee op reis door het elektronisch ... Read more »

00:00 - 05:00

Muziekgieterij: Kleine zaal

Benieuwd naar het programma op andere locaties?