Muziekgieterij & Soto Club (Afterparty)

Boschstraat 5, www.muziekgieterij.nl
#

Geen verjaardagsfeestje zonder een knallende afterparty in the Muziekgieterij. Dit jaar werkt hét centrum voor popmuziek in Maastricht voor de tweede keer samen met Linke Soto en wordt de Muziekgieterij omgetoverd tot Soto Club.  

Van 00.00-05.00 uur (<18 jaar tot 03.00 uur) kun je het Museumnachtbraken voortzetten en je party-moves tonen in de Muziekgieterij. Tickets voor de afterparty zijn gelimiteerd beschikbaar en verkopen naar verwachting ook dit jaar weer uit, dus wees er op tijd bij! Image: Taylor Berkmans

Bestel je ticket!

Soto Club x MNM 2020 Afterparty

Ook dit jaar organiseert Linke Soto de afterparty in de Muziekgieterij! In de Soto Club hoor je Pablo Discobar Soundsystem en lokale trots Julia Michiels en Guillaume Colson. Een golvende nacht gegarandeerd, meet them at Soto ... Read more »

00:00 - 05:00

Muziekgieterij

DJ Julia Michiels (aka Zhuriya)

De in Maastricht geboren en getogen DJ Julia Michiels (aka Zhuriya) mixt house met disco en voegt daar een vleugje Japanse future funk aan ... Read more »

00:00 - 01:30

Muziekgieterij: Soto Club

Guillaume Colson

Guillaume (aka Geert) Colson doet alles voor de Swing. Een digger in hart en nieren die zijn liefde voor house, disco, soul en afro niet onder stoelen of banken steekt. Oftewel, heupen van links naar rechts op zijn 90’s classic-tribal-afro-disco-house tunes. Als Guillaume Colson je niet aan het ... Read more »

01:30 - 03:00

Muziekgieterij: Soto Club

Pablo Discobar Soundsystem

Whoop Whoop, Pablo Discobar Soundsystem zorgt dat de 5e editie op onvergetelijke wijze afgesloten wordt tijdens de officiële afterparty van Museumnacht Maastricht i.s.m. Soto Club en de Muziekgieterij. Mixing really old shit with a modern sound of disco and house into a uplifting blend! ... Read more »

03:00 - 05:00

Muziekgieterij: Soto Club

Benieuwd naar het programma op andere locaties?