#

The Art of expressing Love

19:00 - 01:00

Landbouwbelang: Foodbank

Na 2 jaar lang culturele evenementen of bijeenkomsten te hebben moeten missen vanwege COVID-19, creëert Love Foundation een speciale plek voor mensen om elkaar weer te ontmoeten en hun liefde voor kunst te delen tijdens Museumnacht Maastricht. Ontdek de kunstmarkt, maak kennis met lokale kunstenaars, bewonder hun ambachten, voel de beat, maak je move op de dancefloor en geniet van alles wat de Maastrichtse community te bieden heeft!

Met o.a. Goya van der Heyden, MacrameMaas by Gaya, Precious Plastic Maastricht, Lea Doerner, Marina Prat en Maty Pokes.

Over Love Foundation Maastricht

Love Foundation is een open collectief van kunstenaars en activisten. Samen organiseren ze culturele evenementen om liefde te verspreiden, mensen te verbinden en geld in te zamelen om waterontwikkelingsprojecten in Kenia, Zuid-Afrika en India te ondersteunen met partners Viva con Agua en Simavi. Hun onderliggende motivatie is gebaseerd op 5 pijlers: universele liefde, water voor iedereen, gemeenschapszin, vreugdevol doel en gedeelde duurzaamheid.

Liefde begint bij jezelf en breidt zich uit naar de buitenwereld. Het is een inclusieve gemeenschapszin van vreugde en welwillendheid.

Lees meer >

Love Foundation Maastricht Museumnacht Maastricht 2022