Zonder (jo)u geen Kunst. Dank!

Museumnacht Maastricht is niet alleen een bijzonder event, achter de schermen schuilt ook dé kracht van kunst: een unieke samenwerking vanuit de Maastrichtse art venues en het culturele speelveld, die samen deze speciale avond vol bijzondere ontmoetingen organiseren. Echter, iets wat niet mogelijk zou zijn zonder de hulp van onze sponsors, partners, vrienden én natuurlijk onze bezoekers. Wil je ook onderdeel uitmaken van Museumnacht Maastricht? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. 

Sponsors

Support tijdens COVID-19 

Helaas heeft ook Museumnacht Maastricht de geplande jubileum-editie (17 april 2020) op het allerlaatste moment moet annuleren vanwege COVID-19. Dit zou niet mogelijk zijn geweest zonder de steun en flexibiliteit van onze geweldige leveranciers en partners. In het bijzonder een 'handje-klap' voor Gemeente Maastricht, Arriva Touring, Centercom, CODE043, DEMO Productions, Flyerman, iHaveGotATicket, Hoffman Outdoor, Jump the Gap, Mediahuis Limburg, Rapid Media, Week IN Week UIT/Maastrichtnet en Zuiderlicht.

Donaties Tickethouders
Daarnaast hebben we ook nog mogen rekenen op de steun van onze bezoekers, die (een gedeelte van) hun 2020-ticket-aankoopbedrag hebben gedoneerd. Klik hier voor het volledige overzicht! 


Initiatiefnemers