On the Move

#

Duik vrijdag 8 april 2022 de nacht in, gezellig te voet of sneller op de fiets, en laat je onderweg verrassen. Wil je de vaart erin houden? Draai dan een rondje mee met de inmiddels fameuze hop-on hop-off Museumnacht-bussen, die jou op onvergetelijke wijze van halte naar hotspot brengen. Tip: vergeet door alle gezelligheid vooral niet uit te stappen! En wie weet, word je onderweg ook nog door een van de fotografen van de Analog Photo Marathon vastgelegd. Beslist een eer aangezien hun rolletje maar 36 foto's toelaat!

Hop-on Hop-off Bus by CODE043

Elke 15 minuten >> Hoewel eigenlijk alles goed te lopen is tijdens Museumnacht Maastricht, is een ritje van A-naar-B met een van de hop-on hop-off bussen inmiddels een must-do! TIP: vergeet door alle gezelligheid vooral niet uit te ... Read more »

19:00 - 01:15

Route: Bonnefantenmuseum, Centre Céramique, Wilhelminasingel, Boschstraat, Vrijthof, Tongersestraat

The Analog Photo Marathon

Wat als je maar een fotorolletje hebt en een beperkt aantal uren, wat zou je dan fotograferen? Dat is het recept voor de Analog Photo Marathon. Op vrijdag 8 april 2022 gaan de organisatoren en getalenteerde fotografen Lorenzo Rietveld, Joris Hilterman en Patrick Dreuning - die een voorliefde voor ... Read more »

19:00 - 01:00

Overal & Ergens

Benieuwd naar het programma op andere locaties?