Museumnacht Maastricht verplaatst
naar najaar: 30 oktober 2020

Click here for English

Update

12 maart, namens Stichting Museumnacht Maastricht  

Vanwege het COVID-19 virus is Museumnacht Maastricht van 17 april 2020 verplaatst naar vrijdag 30 oktober 2020. Onderstaand een overzicht aan mogelijke vragen. We danken iedereen alvast voor hun begrip, support, flexibiliteit en geduld. 

De organisatie alsook alle art venues en culturele partners kijken er in ieder geval naar uit om iedereen op deze avond te verwelkomen met een once-in-a-night-time jubileum programma. Iedereen die een ticket heeft besteld voor 17 april 2020 heeft inmiddels een mail ontvangen met alle relevante informatie (houd ook je spam in de gaten) en keuze mogelijkheden (omzetten - refund - %donatie). Mocht dit niet het geval zijn, mail janne@museumnachtmaastricht.nl.

Blijft mijn ticket (betaald of gastenkaart) geldig voor 30 oktober?

Ja, je ticket-aankoop blijft geldig en verplaatst net als de nacht conform de algemene voorwaarden automatisch mee naar 30 oktober! Je hoeft dus geen nieuw ticket aan te schaffen, maar je ontvang wel nog van ons een nieuw ticket. Je ontvangt uiterlijk 30 juni een nieuwe ticket.  

Ik heb een ticket gekocht en wil mijn geld terug. Kan dat?

Gekochte tickets worden normaal gesproken automatisch omgezet, maar aangezien dit geen normale tijden zijn, willen we deze optie voor onze bezoekers toch graag mogelijk maken. We snappen dat dit niet alleen voor ons uitdagende tijden zijn, maar voor iedereen. Echter, we hopen natuurlijk op ieders komst en steun te mogen rekenen zodat we samen deze bijzondere Art Night Out weer kunnen neerzetten! 

> Via de toegestuurde mail en persoonlijke link kunnen tickethouders t/m 17 april hun keuze doorgeven voor 100% refund of gedeelte/volledige donatie. 

Wanneer vindt dan nu de 5e editie van Museumnacht Maastricht plaats? 

De organisatie heeft in overleg met de venues en partners inmiddels vrijdag 30 oktober 2020 genoteerd als dé nieuwe nacht om ons 5-jarig jublieum te vieren. Meer informatie melden we op de site en onze social media kanalen. 

Verandert het programma door het verzetten naar een nieuwe datum?

Geen enkele Museumnacht is hetzelfde, zo ook op een nieuwe datum! En wees gerust, we zouden Museumnacht Maastricht niet zijn als we ook op 30 oktober weer een onvergetelijke avond-programma aan jullie presenteren. Houd de website en social media in de gaten voor de laatste informatie. 

Wat gebeurt er met de uitreiking van Nachtburgemeester Maastricht 2020?

We stonden nét op het punt om de 5 kandidaten voor het Nachtburgemeesterschap bekend te maken! Dit houden we nu nog eventjes geheim zodat we op vrijdag 30 oktober de Nachtburgemeester tijdens Museumnacht Maastricht op gepaste wijze aan jullie kunnen onthullen. 

Ik heb mij opgegeven als vrijwilliger, wat gebeurt er nu?
Indien je nog niet bent gecontacteerd en vragen hebt, neem dan gerust even contact op met de debetreffende venue of de organisatie. Daarnaast zou het natuurlijk geweldig zijn als we ook op je steun weer kunnen rekenen op 30 oktober.

Ik zou deelnemen aan Museumnacht Maastricht (performance, concert, workshop, expositie, leverancier etc.), wat gebeurt er nu?
Er wordt zo snel als mogelijk met alle betrokkenen vanuit de organisatie al dan niet directe contactpersonen/venues gecommuniceerd over het verplaatsen van de Museumnacht. 

Staat je vraag er niet bij? Stuur dan een e-mail naar janne@museumnachtmaastricht.nl
We proberen alle vragen zo snel als mogelijk te beantwoorden.
 


Art for now 

Klik hier voor een overzicht van dat wat diverse art venues inmiddels voor iedereen op gezonde afstand in petto hebben om troost, support, inspiratie en/of afleiding te bieden! Tover je slaapkamer om tot Lumière Cinema, rock je kleurpennen op de beat van Natuurhistorisch Museum en duik met een muisklik vanaf je bank in het Bonnefanten. Steun hiermee tevens de art venues in deze onzekere periode. 

Lees meer
Happily Ever After.png