Nieuws

In aanloop naar de 5e editie delen we natuurlijk alle backstage nieuwtjes en dit-moet-je-écht-even-lezen memo's om volledig in the mood te komen voor Museumnacht Maastricht 2021!

Voorpret, het ultieme en allesomvattend Nederlandse woord voor dat hartverwarmende gevoel van plezier, vreugde en opwinding in voorbereiding of afwachting van iets leuks dat nog moet plaatsvinden. Museumnacht Maastricht staat er bekend om de nodigde dosis voorpret onder zoveel mogelijk mensen te verspreiden. Wil je ook delen in dit gevoel? Scroll dan snel naar onder!

MuseumnachtMaastricht_Image_2020_SemShayne-eb4fd5f2.jpg
1 jan. 2020 08:00
Waar we in 2019 nog Los(t) in Space gingen en ver-van-je-bed-shows je tot in het oneindige lanceerden, draaien we in 2020 het vizier ondersteboven en zoeken we het dichter bij (t)huis. Verwacht een avond waar je de diepte in kan duiken en jouw gedachten en gevoelens voor kunst alsmede actuele onderwerpen als identiteit en intimiteit op geheel eigen wijze kan ontdekken en verkennen.