Programma Museumnacht Maastricht 2019 bekend!

Vrijdag 12 april 2019 staat Maastricht in het teken van creativiteit, verbeeldingskracht, verwondering en avontuur, en beslist niet (alleen) vanwege International Day of Human Space Flight. Het Get Ready for The Launch signaal voor de 4e editie van Museumnacht Maastricht staat inmiddels aan en het programma is bekend!

Ontdek het parallel universum van Maastricht

Verleden, heden en toekomst, feit en fictie, gevestigde namen en opkomend talent, de kunstwereld én het nachtleven worden weer op bijzondere wijze gemixt; dit jaar in het teken van Lost in Space. Verwacht Milky Ways, manifesten & protesten, gewichtloosheid, sterrenstof, cryptocurrency experts, desillusies, Black Holes, tijdreizen, multiversum, Mind-Quizen, Back-to-the-Futures, complot theorieën, Big Bangs, talkshows & natuurlijk de nodige drinks, bites & beats. Met 13 art venues, talrijke culturele organisaties, lokaal talent, ruim 125 speciale events & performances en 18.000 m2 aan kunst belooft Museumnacht Maastricht weer above & beyond ieders verwachtingen te gaan.

Ontdek hoe Maastricht alles behalve binnen de lijntjes kleurt en voor één nacht boven zichzelf uitstijgt tijdens deze ultieme Art Night Out >>

Museumnacht Maastricht vindt plaats tijdens de Nationale Museumweek (8 t/m 14 april 2019).

Tickets

Geniet met één ticket bij 13 art venues van ruim 125 once-in-your-lifetime events en 18.000 m² aan kunst. Wil je er bij zijn? Zorg dan dat je tijdig je Museumnacht ticket bemachtigt!

Zorg dat je erbij bent!

Jouw nacht

Ontdek de timetable, geef jouw must-sees & do's een hartje en vind onder Jouw Nacht al jouw favorieten terug: in een lijst én op de kaart. Ben je helemaal voorbereid!

Jouw ultieme nacht?

Onze dank is groot!

Museumnacht Maastricht wordt mede mogelijk gemaakt met de steun van het Elisabeth Strouven Fonds, Museumvereniging, Prins Bernhard Cultuurfonds, Stichting FSI, RSM Maastricht en overige sponsoren, partners & vrienden >

Museumnacht Maastricht 2019.png