Landbouwbelang - Transport Artspace

Landbouwbelang - Biesenwal 3, www.transportartspace.nl
#

Tijdens de 5e editie strijkt te nacht ook weer neer in Transport Artspace, gevestigd in een bijzondere culturele locatie van Maastricht: Landbouwbelang! Een unieke plek langs de Maas die ruimte biedt voor experiment, uitwisseling en het ontwikkelen van duurzame en creatieve initiatieven.

Ontdek hier hoe het een het ander volgt; met bijzonder werk van o.a. kunstenaar Mat Do, Jerôme Sweelssen, the 2nd Floor Art Collective, Love Foundation Maastricht, 'PAND Heerlen, dichter LDH en muzikant Pete Polito alsook een looproute langs de onbekende hoekjes van het Landbouwbelang. Je komt Transport Artspace tegen als je vanaf Nautica Janssen langs de Maaspromenade loopt.

GEN LOSS (CUK) – Mat Do

GEN LOSS (CUK), dat zich presenteert als een mixed-media-interventie, toont creatieve samenwerkingen met lokale en familiale belanghebbenden, inclusief maar niet beperkt tot; Los DQ (est 1989), Daisys Happy Models, Goya van der Heyden, Y'ello Sound en Mvr. Joan en Dhr. Leonard Guy (de grootouders ... Read more »

19:00 - 01:00

Landbouwbelang: Transport Artspace

Soundscape: Jerôme Sweelssen

Beeldend kunstenaar Jerôme Sweelssen maakt zijn debuut met zijn soundscapes. Al langer produceert Sweelssen muziek maar nu presenteert hij voor het eerst een soundscape als installatie. Bij de wenteltrap kun je door dit audiowerk heen ... Read more »

19:00 - 01:00

Landbouwbelang: Wenteltrap

LDH en PP by 'PAND Heerlen

Ook om 23:00 > In een zinderende voorstelling bundelen de dichter LDH en muzikant Pete Polito hun krachten. Decadentistische gedichten worden in een geïmproviseerde cadans onder geïmproviseerde muziek opgevoerd. Het duo zal een verscheidenheid aan stijlen ten gehore brengen en het publiek meenemen ... Read more »

21:00 - 21:45

Landbouwbelang: Grote hal

2nd Floor Art Collective

Maak kennis met de 2nd Floor Art Collective, een nieuwe kunstcollectief met een breed scala aan artistieke disciplines en achtergronden die samenwerken op de tweede verdieping van het Landbouwbelang. Speciaal voor Museumnacht Maastricht openen ze de deuren van het atelier en kun je kennis maken met ... Read more »

19:00 - 01:00

Landbouwbelang: 2de verdieping

The Art of expressing Love

Na 2 jaar lang culturele evenementen of bijeenkomsten te hebben moeten missen vanwege COVID-19, creëert Love Foundation een speciale plek voor mensen om elkaar weer te ontmoeten en hun liefde voor kunst te delen tijdens Museumnacht Maastricht. Ontdek de kunstmarkt, maak kennis met lokale ... Read more »

19:00 - 01:00

Landbouwbelang: Foodbank

LDH en PP by 'PAND Heerlen

Ook om 21:00 > In een zinderende voorstelling bundelen de dichter LDH en muzikant Pete Polito hun krachten. Decadentistische gedichten worden in een geïmproviseerde cadans onder geïmproviseerde muziek opgevoerd. Het duo zal een verscheidenheid aan stijlen ten gehore brengen en het publiek meenemen ... Read more »

23:00 - 23:45

Landbouwbelang: Grote hal

't Keldertje: Beats, Bites, Burgers & een Bar

Zorg dat je deze plek niet verlaat zonder ook even voor de nodige refuel te hebben ... Read more »

19:00 - 01:00

Landbouwbelang - 't Keldertje

Benieuwd naar het programma op andere locaties?