Studio Talent, powered by B32 - Transport Artspace

Landbouwbelang - Biesenwal 3 , www.transportartspace.nl
#

Tijdens de Art Appetizer strijken Studio Talent en het werk van Plinio neer in Transport Artspace, gevestigd in een bijzondere culturele locatie van Maastricht: Landbouwbelang! Een unieke plek langs de Maas die ruimte biedt voor experiment, uitwisseling en het ontwikkelen van duurzame en creatieve initiatieven.

P.s. Loop vanuit Nautica Janssen langs de Maaspromenade (Kade) en je vindt Transport Artspace. Ontdek onderstaand het programma.

Got Talent? Go to Studio Talent!

Tijdens de Art Appetizer organiseert Studio Talent een Talentscouting bij Transport Artspace. Iedereen met een talent kan dit laten zien bij ons in de tent. De beste talenten ontvangen een prijs en een privé masterclass! Powered by B32 Artspace & in samenwerking met Transport Artspace. ... Read more »

19:00 - 23:00

Transport Artspace - Landbouwbelang

EXPO: (As close as possible to be Unconscious.)

Plinio's werk laat zien hoe chaotisch en verward het proces is tussen het bewuste denken en het onbewuste gevoel. De tentoonstelling (As close as possible to be Unconscious.) omvat suggestieve abstracte tekeningen, sculpturen en schilderijen van verschillende schalen die in 2021 zijn geproduceerd. ... Read more »

19:00 - 23:00

Transport Artspace - Landbouwbelang

Beats, Bites, Burgers & een Bar

Tijdens de Art Appetizer is hier meer om in te bijten dan alleen maar kunst en je eigen talent! Zorg dat je deze plek niet verlaat zonder ook even voor de nodige refuel te hebben ... Read more »

19:00 - 23:00

Transport Artspace - Landbouwbelang

Benieuwd naar het programma op andere locaties?