#

Greylight Projects: Out of the Blue

19:00 - 01:00

AINSI: Intro in Situ - Zaal

Tijdens Museumnacht Maastricht landt Greylight Projects met een bijzonder video programma bij Intro in Situ in de AINSI. Voorafgaande aan de nacht heeft Greylight Projects een Open Call gelanceerd waarbij makers de mogelijkheid krijgen om hun digitale videowerken te delen met het publiek van Museumnacht Maastricht. Nieuwsgierig welke uiteenlopende werken van kunstenaars gepresenteerd zullen geworden? Ontdek het op 8 april 2022 in de AINSI! 

Open Call: deadline 6 april 
Wil je ook graag werk insturen voor Out of the Blue?
Klik hier voor alle informatie! >>

Over Greylight Projects

Greylight Projects is een platform voor hedendaagse kunst en cultuur, opgericht in 2009 door kunstenaars Wouter Huis en Laurent Malherbe. Greylight Projects richt zich op het ondersteunen van kunstenaars in hun onderzoek en praktijk door het faciliteren, produceren en/of organiseren van evenementen. Greylight Projects kent geen beperking in termen van media of oorsprong van de artistieke praktijken. Het is vanaf het begin een organische en intuïtieve ontwikkeling geweest waarbij het werk van de kunstenaar centraal stond alsook hoe dit door anderen kon worden vergroot, versterkt en gedeeld met een publiek. 

Greylight Projects is gevestigd in een voormalig schoolgebouw in Heerlen. De locatie bestaat uit 6 studio's voor beeldend kunstenaars, een residentie, een werkplaats, een tuin, een keuken en een polyvalente ruimte genaamd "le salon".

greylightprojects.org