#

Open SAM Ateliers

19:00 - 01:00

AINSI: 2e verdieping

Tijdens Museumnacht Maastricht gaan op de tweede verdieping van de AINSI ook de deuren van de SAM ateliers open voor het publiek en kan er aanvullend genoten worden van een speciale tentoonstelling.

Bewonder het werk van o.a. Birgitta van Drie, Guido Mevis, Jacques Reubsaat, Paul Drissen, Esther van den Brink, MC Krell, Nikki Pelaez, Ilona van den Brekel, Manon Berns, Piet van der Linden, Loesje van Herp, Michel van Henten, Marte Hameleers en Linda Savelkouls.

Over SAM - AINSI

De creatieve (maak)industrie is een belangrijke pijler van de Maastrichtse economie. Maar waar wordt kunst gemaakt, waar vloeit al die creativiteit en wie zijn die kunstenaars? Maak tijdens Museumnacht Maastricht kennis met maar liefst 15 kunstenaars in de AINSI, een gebouw van de architect Peutz, dat volop ruimte biedt aan de creatieve industrie alsook multi-disciplinaire samenwerkingen stimuleer. Op de 2e verdieping beheert SAM, de atelierorganisatie van Maastricht, werkplekken waar huurders in alle vrijheid en rust hun beroepspraktijk kunnen uitoefenen en hun talent tot bloei kunnen laten komen. 

Lees meer >