Pascal Burbach - What is dreaming?

AINSI - Intro in Situ Café

Ook om 19:30

Gemiddelde brengen we ongeveer een derde van ons leven slapend door. Echter, maar weinig mensen denken na of informeren naar de mogelijkheden over hoe ze hun slaap kunnen verbeteren. Slaap is essentieel voor het lichaam om te herstellen en het is ook daar waar onze droomactiviteiten plaatsvinden.

DUS - What is dreaming?
Er is geen eenvoudige verklaring voor de betekenis en de functie van dromen. Ondanks de wetenschappelijke vooruitgang en toenemende kennis blijft er veel onbekend over zowel slaap als dromen. Ga tijdens Museumnacht Maastricht bij Intro in Situ door middel van geluidsgolven mee op een bijzondere reis naar dromenland en ontdek hoe dromen wellicht klinken!

Maria Isolina Cozzani - viool | Yunah Han - Piano | Matteo Traverso - Synthesizers | Pascal Burbach - Drums/Percussie

Over Pasca Burbach

Pascal Burbach (*1994) is een Duitse drummer, percussionist en componist die in Keulen woont. Hij studeerde in 2020 af aan het Conservatorium Maastricht (Bachelor - Jazz Drums) en doet momenteel zijn Master Jazz & Pop bij ArtEZ Conservatorium in Arnhem. Pascal is momenteel een van de beginnende makers van Intro in Situ en hij is regelmatig te zien in hun Get Ready for Take-off serie. Stilistisch, ergens tussen Jazz en Hedendaagse Klassieke muziek, doet hij momenteel onderzoek naar andere en meer open vormen van improvisatie alsook mogelijkheden voor verschillende lineups en instrumenten, gecombineerd met visuals en andere kunstdisciplines.