Jong Talent: Uitreiking beeldende kunstprijs Hermine van Bers Stichting

Bonnefanten - Auditorium, begane grond

Welke talentvolle jonge kunstenaar gaat na de Art Appetizer naar huis met de Hermine van Bers Beeldende Kunstprijs? Joep Hinssen, Floor Martens en Simone Schuffelen zijn de kandidaten voor de zevende editie in Maastricht. Maak op 22 oktober kennis met hun werk en ontdek wie de winnaar is!

Over de Hermine van Bers Beeldende Kunstprijs

De Hermine van Bers Beeldende Kunstprijs is een jaarlijks uit te reiken prijs. Deze wordt beurtelings uitgereikt in Maastricht en Leiden. De jury van deze 7e editie in Maastricht bestaat uit Paula van den Bosch (conservator hedendaagse kunst Bonnefantenmuseum), Ad Himmelreich (voormalig conservator Gouvernement aan de Maas/Provincie Limburg), Catharien Romijn (curator DSM Collectie), Michiel Ubels (beeldend kunstenaar en prijswinnaar in 2019) en Joep Vossebeld (beeldend kunstenaar en curator hedendaagse kunst).

De winnaar ontvangt naast de eer ook een geldbedrag van € 2500 en een penning, ontworpen door Lucie Leene. Het etui voor de penning is een ontwerp van Floor Spigt.

Meer informatie: www.herminevanbersstichting.nl