#

Intiem: Het Schuilatelier, Salomé Mooij

19:00 - 01:00

Bureau Europa

Maakt deel uit van 3x3x3 i.s.m. SoAP Maastricht.

Kunstenares Salomé Mooij nodigt je uit voor een bijzonder een-op-een gesprek als deel van een 30-minuten durende performance. Waar voel jij je veilig, wat is jouw lievelingsschuilplek waar je je even van het drukke leven kunt terugtrekken, waar je jezelf kunt zijn, waar het geraas om je heen verstomt en je in contact kunt komen met een andere bestaanslaag? Maak tijdens je gesprek een miniatuur met alledaagse voorwerpen en geef vorm aan je schuilplek. 

Boek een timeslot: mail je naam en telefoonnummer naar info@bureau-europa.nl en ontvang een 30-minuten timeslot. 

Salomé Winternights-3 (1).jpg
Over Salomé Mooij

Salomé Mooij, performer en theatermaker, is geboren in Den Haag op 10 december 1990. Na de middelbare school reist ze naar België om Wijsbegeerte aan de Universiteit Gent en Theater regie aan het RITCS (Brussel) te studeren. De komende jaren focust Salomé zich op het ontwikkelen van haar artistieke praktijk. Daarbij wordt ze ondersteund door SoAP Maastricht, C-Takt, De Brakke Grond, wpZimmer, De Nwe Vorst en METROPOLIS/KIT.

Salomé maakt insitu werk op het snijvlak van performance en artistiek onderzoek: fysieke denkoefeningen die zich kenmerken door een verlangen naar aftasten, uitvouwen en het verbinden van het micro en macroniveau in ons bestaan. Binnen deze theatrale kaders onderzoekt ze de verbindingen die er mogelijk zijn tussen verschillende realiteiten in de stad, met een speciale aandacht voor dat wat aan het oog onttrokken wordt. Door details uit te vergroten hoopt zij een krachtenveld zichtbaar te maken, waarin het publiek als deelgenoot zijn eigen relatie mag onderzoeken.

Salomé Mooij is een van de kunstenaars van SoAP Maastricht.
soap-it.eu