Kunstenaar Stang Gubbels live aan het werk

Centre Céramique: Balkon - 1e etage

Om 19.30 & 20.30 & 21.30 > 30 minuten

Ontmoet tijdens Museumnacht Maastricht kunstenaar Stang Gubbels en krijg een handgemaakte ansichtkaart!

Ontdek in Centre Céramique het verhaal achter de illustraties van de Illustrator Stang Gubbels: achter de balie en de wand op de begane grond alsook het 64 meter lange kunstwerk op de 2e etage bij de jeugdbibliotheek. De tekeningen symboliseren Centre Céramique en wat je er kan doen: de geschiedenis van de stad, de muziekschool, de tentoonstellingen en de bibliotheek. Ook heeft hij de jeugdafdeling in de sfeer gebracht vaan us Sjoen Mestreech met spelletjes en een groot zitobject. Stang Gubbels is aanwezig tijdens Museumnacht Maastricht en tekent ‘live’ ansichtkaarten. Tevens geeft hij uitleg over de betekenis achter zijn tekeningen in Centre Céramique. Het is ook de moeite waard om even te gaan kijken op de jeugdafdeling!

MuseumnachtMaastricht2022_CentreCeramique_Dolende geesten CC van Lieshout buitenkant.jpg