#

REFRAMED by Loraine Bodewes

19:00 - 01:00

Centre Céramique: Hal

Duik met Loraine Bodewes in de wondere wereld van keurmeesters, standhouders, excentrieke kunstkenners en flamboyante bezoekers. Ze fotografeert al ruim vijftien jaar op de wereldberoemde en toonaangevende kunstbeurs TEFAF.
REFRAME is een overzicht van de meest aansprekende beelden van de afgelopen vijftien jaar en presenteert een oogstrelende verzameling beelden die de kijker telkens verwondert.

Over Loraine Bodewes

Loraine volgde haar opleiding aan de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten in Hasselt (België) en sinds 2002 is zij werkzaam als freelance fotograaf. Met haar werk over The European Fine Art Fair (TEFAF) won ze in 2004 de Zilveren Camera in de categorie kunst, cultuur, architectuur en techniek. Vier jaar later won ze met een serie over TEFAF nog eens de derde prijs in de categorie kunst, cultuur en entertainment.

In het werk van Loraine ontdek je vaak tegenstellingen. Een van de foto’s van het laatste jaar is het beeld van een chique geklede, oudere dame die op haar Nike sneakers een schilderij bewondert. Loraine: ‘TEFAF is echt iets heel bijzonders. De grandeur, het publiek, het internationale. Ieder jaar ben ik weer verrast. Het is voor mij dan ook onmogelijk om zonder mijn camera over de beurs te lopen.’

Meer Loraine Bodewes >