OFFICIËLE OPENING: Full Swing Into the Night met Jazz Big Band Conservatorium Maastricht

Lumière Cinema: Zaal 1 (Première zaal)

Museumnacht Maastricht viert dit jaar haar 5-jarig bestaan. Reden genoeg om Full Swing Into the Night te gaan met een spetterend muzikaal optreden van de Conservatorium Maastricht Jazz Big Band! Verwacht blazende kopers, knallende drums en zwierende bassen, Afrobeat en Funk Grooves tijdens deze de feestelijke opening van de nacht in de premièrezaal van Lumière Cinema.

De toon voor de avond kan niet beter worden gezet.

Conservatorium Maastricht Jazz Big Band bestaat uit:
Docenten: Reiner Witzel & Carlo Nardozza
Studenten: Joey Schins, Peter Willems, Chae Yeon Lee, Giacomo, Tobaco, Gregor Oehlmann, David Jans, José Parces, Katharina Pfeiffer, Hyungjin Lee, Romano Diederen, Gustavo Pimentel, Sten Pelzer, Florian Gerhards, Joshua Franken, Selim Ayden en Leon van Wijk