Rosa Vrij: HUIS

Lutherse Kerk

Sinds 2017 doet Rosa Vrij artistiek onderzoek naar de relatie tussen het lichaam en architectuur. Tijdens Museumnacht Maastricht toont ze een voorproefje van de publicatie die hierover binnenkort uitkomt.

Meer Rosa Vrij >

Talent - The Known Artist
Huis voor de Kunsten Limburg

In House of Talent presenteren de talenten van The Known Artist (georganiseerd door Huis voor de Kunsten Limburg) hun beeldende werk. De expositie is een site specific installatie die bestaand en nieuw werk samenbrengt in dialoog met de locatie van de Lutherse Kerk. Met werk variërend van videoprojectie tot publicatie en van bidprentje tot sculptuur onderzoeken de vier jonge kunstenaars hoe hun praktijk zich verhoudt tot religie, ritueel, commercie, geloofsconstructies en het huis van een ander.