Museum aan het Vrijthof

#

Museum aan het Vrijthof ligt in hartje stad, in een van de oudste gebouwen van Maastricht. Het museum staat bekend om haar verrassende combinaties en onconventionele samenwerkingen en transformeert vanaf oktober 2019 in een fotografie-museum. 

Bewonder op vrijdag 12 april tijdens Museumnacht Maastricht de adembenemende mode/design-tentoonstelling ‘Het Meisje, De Jurk en De Parel’ en Meet & Greet Ronald Kolk en Margareth Stalman. Raak vervolgens Lost in Space door te flaneren in de fashion-disco! 

Het Meisje, De Jurk en De Parel

Een ode aan het vakmanschap! Museum aan het Vrijthof staat geheel in teken van haute couture en sieraden tijdens tentoonstelling ‘Het Meisje, De Jurk en De Parel’. Couturier Ronald Kolk toont, aan de hand van een selectie van ruim 50 jurken, zijn oeuvre. Goudsmid en créateur Margareth Stalman ... Read more »

20:00 - 01:00

Museum aan het Vrijthof

Meet & Greet Ronald Kolk en Margareth Stalman

Altijd al alles willen weten over mode- en juwelenontwerp? Ronald Kolk en Margareth Stalman ontvangen jullie met open armen om alles met jullie te delen tijdens Museumnacht ... Read more »

22:30 - 23:15

Museum aan het Vrijthof

Standing Tour

In enkele ruimtes van Museum aan het Vrijthof zal een gids ter plekke alle ins-en-outs geven van de adembenemende tentoonstelling. Ontdek de betekenis achter Het Meisje, De Jurk en De Parel. ... Read more »

21:00 - 22:00

Museum aan het Vrijthof

Fashion-Disco

Raak Lost in Space door te flaneren in de ... Read more »

20:00 - 01:00

Museum aan het Vrijthof: Café

Benieuwd naar het programma op andere locaties?