Workshop ‘Rock Skills’ met Roadie Joey

Natuurhistorisch Museum: Auditorium, begane grond

Om 20:06, 21:06, 22:06, 23:06 & 00:06 uur. Duur: 15 min.

Joey heeft in zijn lange carrière als roadie van de meest uiteenlopende rock fossils (van Jimi Hendrix tot aan Golden Earring, Iron Maiden en AC/DC) alle kanten van de rock ‘n’ roll gezien. Maar als hij nu om zich heen kijkt, schrikt Joey wel eens. Alle skills om een rockconcert een rockconcert te laten zijn, lijken verdwenen. Kijken door een telefoon is niet wat je nodig hebt om een concert optimaal te beleven. Vandaar, een korte workshop ‘Rock Skills’ tijdens Museumnacht Maastricht!

Roadie Joey neemt je aan de hand van beeld- en geluidsmateriaal meer langs de Grote Vijf van de Rock:
1. Maloik
2. Air guitar
3. Headbangen
4. Air drumming
5. Wall of death

Doe mee en groei als mens met een flightcase aan deze nieuwe informatie. Maar weet vooral dat je de rock nieuw leven in hebt geblazen. LET THERE BE ROCK!!!