On the Move

#

Duik vrijdag 8 april 2022 de nacht in, gezellig te voet of sneller op de fiets, en laat je onderweg verrassen. Wil je de vaart erin houden? Meld je dan tijdig aan voor de speciale Museumnacht Maastricht Running Tour, Meet Maastricht Tour of draai een rondje mee met de inmiddels fameuze hop-on hop-off Museumnacht-bussen, die jou op onvergetelijke wijze van halte naar hotspot brengen. Pablo Hannon zoekt onderweg grenzen op vanuit Libero dall’Art. En wie weet, word je ook nog door een van de fotografen van de Analog Photo Marathon vastgelegd. Beslist een eer aangezien hun rolletje maar 36 foto's toelaat!

Hop-on Hop-off Bussen by CODE043

Elke 15 minuten >> Hoewel eigenlijk alles goed te lopen is tijdens Museumnacht Maastricht, is een ritje van A-naar-B met een van de hop-on hop-off bussen inmiddels een must-do! TIP: vergeet door alle gezelligheid vooral niet uit te ... Read more »

19:00 - 01:15

Route: AINSI, Bonnefanten, Centre Céramique, Wilhelminasingel, Boschstraat, Vrijthof & Tongersestraat

Jongeren van de Nacht: Driver’s Seat – Marres Extended – Young Office

Tijdens de nacht trekken meer dan 20 jongeren van de Limburgse jongerenafdelingen Driver’s Seat (SCHUNCK), Marres Extended (Marres) en YOUNG OFFICE (Bonnefanten) er samen op uit. Van on-the-spot Live verslag tot interactieve Feedback loops, van Centre Céramique tot de Jan van Eyck Academie, van ... Read more »

19:00 - 01:00

Van Marres tot Bonnefanten, klankkunst tot poëzie.

Swipe Right for The Night

Museumnacht Maastricht is bij uitstek dé gelegenheid om samen op pad te gaan en vriendschappen te vieren. Weeples helpt je een handje en matcht je voor de avond! ... Read more »

19:00 - 01:00

Samen

The Analog Photo Marathon

Wat als je maar één fotorolletje hebt en een beperkt aantal uren, wat zou je dan fotograferen? Dát is het recept voor de Analog Photo Marathon. Op vrijdag 8 april 2022 gaan de organisatoren en getalenteerde fotografen Gina Siliquini, Lorenzo Rietveld, Joris Hilterman en Patrick Dreuning - die ... Read more »

19:00 - 01:00

Overal & Ergens

Libero dall’Art: Pablo Hannon

Museumnacht Maastricht door Pablo Hannon. Libero dall’Art: Waren we maar vrij van kunst. Weg, marteling van creatie. Niet meer, twijfel van het ... Read more »

19:00 - 01:00

Ergens & Nergens

2x Meet Museumnacht Maastricht Tour

Gratis, kies uit de Klassieke of de Contemporary Tour > Het programma van Museumnacht Maastricht is natuurlijk overweldigend! Kun je niet kiezen en weet je niet waar je beslist niet mag missen? Geen zorgen, Meet Maastricht heeft de oplossing! Neem deel aan een van hun twee uur durende tours (Engels) ... Read more »

19:30 - 21:30

Start: Marres (Contemporary) of Dominicanen (Klassiek)

Museumnacht Maastricht Running Tour (SOLD OUT)

Dé oplossing voor de (iets) actievere art lover, die zoveel mogelijk venues wil bezichtigen: de Museumnacht Maastricht Running Tour. Wacht niet te lang want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Na afloop heb je nog voldoende tijd om geheel in Museumnacht Maastricht stijl op adem ... Read more »

18:45 - 22:00

Start: Bonnefanten

Zoom in met Zuyd

Onder begeleiding van fotograaf Roy Wanders gaan 8 studenten - Max Janssen, Fenna Dijkstra, Samira Jacobs, Boudewijn Lemmens, Hugo de Loo, Misha Meijers, Vince van de Poel en Anouk Raijmakers - als onderdeel van hun opleiding Communication & Multimedia Design of Visual Communication - Zuyd ... Read more »

19:00 - 01:00

Ergens in de nacht

Benieuwd naar het programma op andere locaties?