On the Move

#

Lopen is de beste manier. Fietsen is ook goed. Er zijn zelfs speciale (running) tours van Meet Maastricht en Maastricht Running Tours. Maar er rijden ook vier hop-on hop-off Museumnacht-bussen, die onderweg ook al voor de nodige a(rt)musement zorgen. Volg daarnaast de tips en verhalen van De Cultuurambassadeurs en onze Nachtwachters!

4x Hop-on Hop-off Bus by CODE043

Elke 15 minuten >> Ga vanaf ‘Back’ tot aan ‘the Future’ en ‘Get lost in Space’! Laat jezelf van A naar B vliegen door de vier Space-bussen en maak een multidimensionale ontdekkingsreis naar het einde van het Universum (aka Museumnacht). ... Read more »

20:00 - 01:15

Route: Bonnefantenmuseum, Centre Céramique, Wilhelminasingel, Boschstraat, Vrijthof, Tongersestraat

Het brugwachtershuisje & Traiecto

Tijdens Museumnacht Maastricht wordt het brugwachtershuisje van de Sint Servaasbrug opengesteld! In de kleinste expositieruimte van de stad kun je deze avond kennis maken met onder andere het werk van dichter Wiel Kusters alsmede Traiecto, de lichtinstallatie bovenin het brugwachtershuisje, gemaakt ... Read more »

20:00 - 01:00

Sint Servaasbrug: het brugwachtershuisje

Volg onze Nachtwachters

Ontdek Museumnacht Maastricht door de ogen van onze Nachtwachters Sophie Meers & Rebekka Hansen, Samefko Ludidi & Jules Weijers, Guus van Engelshoven, Mathieu Segers, Keetje Mans, Dewi & Daimy. Hun a(rt)vonturen kun je eenvoudig volgen via #Nachtwachter. We stellen ze even aan je voor! ... Read more »

20:00 - 01:00

Overal & Nergens in Maastricht

Volg De Cultuurambassadeurs

Tijdens de 4e editie van Museumnacht Maastricht duiken ook 13 Cultuurambassadeurs de nacht in. Ze leggen - elk op elke wijze - het spektakel vast! Volg hun nachtelijke a(rt)vonturen & stories ... Read more »

20:00 - 01:00

Maastricht: Start Kaboom Hotel

2x Meet Maastricht Tour (REEDS VOLGEBOEKT)

Het programma van Museumnacht Maastricht is wederom overweldigend! Kun je niet kiezen en twijfel je aan wat je beslist niet mag missen? Geen zorgen, Meet Maastricht heeft de oplossing! Neem deel aan de (Not) Lost in Space Tour en laat je verrassen met hun keuze van highlights! Je kunt kiezen uit ... Read more »

20:00 - 22:00

Start: Museum aan het Vrijthof

Museumnacht Maastricht Running Tour

Dé oplossing voor de (iets) actievere art lover, die zoveel mogelijk venues wil bezichtigen! Neem deel aan de Museumnacht Maastricht Running Tour en ontvang tevens het officiële Museumnacht running hesje. Wacht niet te lang want er zijn maar een beperkt aantal plekken ... Read more »

20:00 - 00:00

Start: Bonnefantenmuseum

Benieuwd naar het programma op andere locaties?