#

Zoom in met Zuyd

19:00 - 01:00

Ergens in de nacht

Onder begeleiding van fotograaf Roy Wanders gaan 8 tweedejaars studenten als onderdeel van hun opleiding Communication & Multimedia Design of Visual Communication aan Zuyd Hogeschool op geheel eigen wijze de nacht vastleggen!

We zijn nu al benieuwd waar Max Janssen, Fenna Dijkstra, Samira Jacobs, Boudewijn Lemmens, Hugo de Loo, Misha Meijers, Vince van de Poel en Anouk Raijmakers hun oog op laten vallen! 

Meer over het Zoom in met Zuyd Team:


Anouk Raijmakers: ik ben 19 jaar en studente communicatie and multimedia design. In een zin omschrijf je mij als fulltime go with the flow happy girl :)

Vince van de Poel (a.k.a. Vance Vice): ik ben tweedejaars VisCom student fotografie. Imperfectie heeft voor mij meer schoonheid dan perfectie.

Hugo de Loo: Ik ben CMD student bij Zuyd Hogeschool en ik zal tijdens Museumnacht Maastricht aanwezig zijn in het Natuurhistorisch Museum met mijn prototype. Kom gezellig praten!

Fenna Dijkstra: Ik studeer film aan de kunstacademie in Maastricht. Ik hou heel erg van experimenteren met beelden en van muziek. Dit probeer ik ook te combineren in mijn werk.

Samira Jacobs: Ik ben 22 jaar en ik studeer visuele communicatie aan Maastricht Institute of Arts. Ik ben heel erg geïnteresseerd in dier en natuur. Dit zijn dan ook mijn favoriete onderwerpen om te fotograferen.

Boudewijn Lemmens: Ik ben een 23 jaar jonge fotograaf met een hart voor beeldmaken, bezig met het bestuderen van film en het vertalen van verhalen naar concepten.

Max Janssen: Ik ben nu ongeveer twee jaar bezig met fotografie. Ik ben verliefd geworden op de kunst van het maken en ben daar nu met veel plezier mee bezig op de opleiding Visuele communicatie.

Misha Meijers: Ik hou ervan om in beelden te denken. Of het nu bij een shoot is of tijdens een dagje shoppen, ik heb het liefst de camera altijd bij me!

MuseumnachtMaastricht_Participatory museum_2.png