#

Blank Space - Hoge Fronten i.s.m. Noa Gorissen en Rachel Zomerplaag

19:00 - 01:00

The Student Hotel: Classroom XL - Begane grond

Blank Space neemt je mee naar je eigen mentale ‘tussenruimte’. Een actuele ‘state of mind’: hoe sta je in het leven? Aan de hand van verschillende stellingen creëert deze installatie hier een beeld van. Er komen stellingen aan bod als ‘Ik krijg niet vaak spijt van keuzes.’, ‘Ik verander vaak van mening.’ of ‘Ik word melancholisch als ik denk aan voorbije periodes.’. De antwoorden worden ter plekke ‘live’ verwerkt en maken je gedachtepatroon van dit moment zichtbaar in een kunstwerk om mee naar huis te nemen.

Blank Space is één van de resultaten van een minor die Hoge Fronten mede samenstelde voor studenten van de afdelingen Visuele Communicatie en Communicatie & Multimedia Design van Maastricht Institute of Arts, Zuyd Hogeschool. De studenten gingen daarbij aan de slag met het thema ‘tussenruimte’. 

Blank Space is een concept van Noa Gorissen en Rachel Zomerplaag. De programmacode is geschreven door Frank Geurts.

Over Hoge Fronten

Het in Maastricht gevestigde Hoge Fronten, onder leiding van theatermaker Lieke Benders, brengt theatrale programma’s met een zuidelijke invalshoek op universele thema’s naar landelijk en internationaal niveau. De voorstellingen van Hoge Fronten nodigen het publiek letterlijk en figuurlijk uit om in beweging te komen. Op zoek te gaan naar universele gelijkenissen, dwars door alle geloven, overtuigingen en individuele waarden en waarheden heen. 

Lees meer >