The Student Hotel & Sphinxpassage

#

Op vrijdag 12 april de perfecte tussenstop mix tijdens Museumnacht Maastricht: Gin+Tonic, Stadsnomade Tricks, PechaKucha Talks en Art van o.a. Josephine Yeh & Pakje Kunst, gelegen in de iconische keramiekfabriek in het Sphinxkwartier. Ontdek ook de Sphinxpassage, waar 30.000 Mosa tegels de geschiedenis van de keramiek industrie in Maastricht tot leven wekken. 

In-Between Refuel Mix

De perfecte tussenstop mix: Gin+Tonic, Stadsnomade Tricks, PechaKucha Talks en Art van o.a. Josephine Yeh & Pakje Kunst, gelegen in de iconische keramiekfabriek in het Sphinxkwartier. Ontdek ook de Sphinxpassage, waar 30.000 Mosa tegels de geschiedenis van de keramiek industrie in Maastricht tot ... Read more »

20:00 - 01:00

The Student Hotel Maastricht

PechaKucha (Museum) Night Maastricht Vol.38

Om 20:30 & 22:00 uur >> Tijdens Museumnacht Maastricht zal PechaKucha Maastricht een speciale editie hosten bij The Student Hotel Maastricht! In lijn met het thema Lost in Space zullen diverse sprekers 20x20 seconden het publiek verrassen met alles behalve prietpraat! De PechaKucha presentaties zijn ... Read more »

20:00 - 23:00

The Student Hotel Maastricht: Auditorium

Miniramp skaten met Stadsnomade

Vrijdag 12 april is Stadsnomade ook aanwezig tijdens Museumnacht Maastricht! Ze landen met hun min-skateramp en community bij The Student Hotel Maastricht in het Sphinxkwartier. Stichting Stadsnomade reflecteert op bijzondere wijze de Maastrichtse skateboard-community. Stadsnomade brengt de ... Read more »

20:00 - 00:00

The Student Hotel Maastricht: Sphinxcour

Pakje Kunst: Lost in Space

Alleen tijdens Museumnacht Maastricht is de Pakje Kunst automaat bij The Student Hotel Maastricht geheel gevuld met art work geïnspireerd door het thema 'Lost in Space'! Pakje Kunst is een initiatief waarbij kunstenaars uit Zuid-Limburg in de spotlight worden gezet door de verkoop van unieke ... Read more »

20:00 - 01:00

Student Hotel Maastricht

Portraits by Josephine Yeh

'Portraits' van Josephine Yeh is een serie digitale illustraties van de mensen die de kunstenares heeft ontmoet bij Hae - een conceptstore op de hoek van het Vrijthof in Maastricht. Gebaseerd op haar relaties met deze mensen, portretteert ze ze vanuit haar eigen perspectief, samen met een dier dat ... Read more »

20:00 - 01:00

The Student Hotel Maastricht

Enroute: Sphinxpassage

Speciaal voor Museumnacht Maastricht is de Sphinxpassage, de 120 meter lange overdekte onderdoorgang tussen Pathé en het Eiffelgebouw langer geopend. Aan de hand van 30.000 Mosa tegels komt de geschiedenis van de keramiek industrie in Maastricht tot leven. Kom kijken! ... Read more »

20:00 - 01:00

Sphinxpassage

Sphinx InsideOut Tour

Wat als we in de ruimte konden reizen door de herinneringen van mensen? Sphinx InsideOut Tour laat je reizen door de tijd door de ervaring van arbeiders en Maastrichtenaren: Vanaf de glorietijd van Sphinx, als belangrijke keramiekfabriek in Maastricht, door haar verlaten momentum naar haar huidige ... Read more »

22:30 - 23:30

Start: Sphinx Passage

Benieuwd naar het programma op andere locaties?