#

Boost Your Talent Droomplek: good moral character

20:00 - 22:30

The Student Hotel: Podium - Begane grond

Om 20:00-20:30, 21:00-21:30 & 22:00-22:30

Dromen zijn er om na te jagen. Talenten zijn er om te laten zien. Kom naar de ‘Droomplek’ en bekijk, luister, ervaar en bewonder indrukwekkende muzikale performances van jong lokaal talent. De Boost Your Talent Droomplek biedt jong talent de kans om zichzelf te presenteren in The Student Hotel, dé plek waar dromen werkelijkheid worden.

Droom mee met de opkomende band good moral character en geniet van de optredens van deze jonge artiesten. Deze jongeren stellen zich deze avond kwetsbaar op, maken een sprong in het diepe en laten het publiek hun frisse kunstuitingen zien. Hun motto: vier het leven en jaag je dromen na. 

Over good moral character

Good moral character is een muzikaal project van Sasha Kurensky en Djamal Tehubijuluw, de zangeres/bassist en gitarist van Backyard Jungles. Ze maken experimentele indie-popmuziek die klinkt alsof je in een video-game stapt, met teksten over klein zijn in een grote wereld. Good moral character is op zoek naar de ironie van popmuziek door simpele liedjes met catchy melodieën.

Image: Brian Megens