Van Eyck & B32

Academieplein 1, www.janvaneyck.nl
#

Meervoudig instituut voor beeldende kunst, ontwerp en reflectie. De Van Eyck is een internationaal geroemde postacademie voor talent- ontwikkeling.

Jonge veelbelovende kunstenaars, ontwerpers, curatoren, fotografen, architecten en schrijvers vanuit de hele wereld komen naar de Van Eyck om te werken aan hun eigen projecten. De Van Eyck biedt ook een publiek programma van tentoonstellingen, presentaties en lezingen. De goed geoutilleerde labs (hout, metaal, print, fotografie/nieuwe media en bibliotheek) en het café-restaurant zijn voor iedereen toegankelijk.

B32

B32 is een onafhankelijk initiatief voor kunstenaars dat ruimte biedt aan experimentele, maar vooral boeiende kunst- en cultuuruitingen. B32 is geïnteresseerd in alles dat in het gevestigde circuit moeite heeft om een plek te vergaren.

Met diverse tentoonstellingen en eendaagse evenementen is er regelmatig nieuw werk te zien van jonge kunstenaars uit de regio, in dialoog met bijdragen uit de rest van de wereld. Daarnaast biedt het kunstenaarsinitiatief artistieke talentontwikkeling, ervaring en experiment in de beroepspraktijk en coaching door professionals.

www.b32.org

Deze locatie bevat nog geen activiteiten.

Benieuwd naar het programma op andere locaties?