Jan van Eyck Academie & B32

Academieplein 1, www.janvaneyck.nl
#

De Jan van Eyck Academie is een internationaal geroemde postacademie voor talentontwikkeling. B32 is een onafhankelijk initiatief voor kunstenaars dat ruimte biedt aan experimentele, maar vooral boeiende kunst- en cultuuruitingen.

Op vrijdag 12april, tijdens de 4e editie van Museumnacht Maastricht, presenteren B32 en de Jan van Eyck Academie wederom samen een spraakmakend programma. 

The Joyride Show - Late Night Talk Show

The Joyride Show is een late night talkshow in de Jan van Eyck Academie, waarbij een breed scala aan gasten – singer-songwriters, motivational speakers, koks, crypto-currency experts – aan tafel schuift en hun Joyride ervaringen van de laatste zes maanden delen in muziek, woord en beeld. Wanneer ... Read more »

20:00 - 01:00

Jan van Eyck Academie

Master Tools

In andere tijden, toen apothekers, missionarissen, botanici en wetenschappers de wereld rondreisden, werden er kamers vol uitzonderlijke apparaten gebouwd in een poging alle bestaande systemen te catalogiseren. De kunstenaars in deze tentoonstelling herzien de functie van deze instrumenten en leggen ... Read more »

20:00 - 01:00

Jan van Eyck Academie

Benieuwd naar het programma op andere locaties?