#

DANSLAB on tour #1: Jennifer Romen

20:30 - 20:45

LABgebouw

Ook om 19:00 & 22:00
Duur: 15 minuten (incl. inleiding en nagesprek)
Gedanst door: Jennifer Romen

My Body, My Instrument van Jennifer Romen is ontstaan vanuit het experimenteren met isolaties. Hierbij wordt een deel van het lichaam bewogen en de rest stilgehouden. Op door haarzelf gecreëerde muziek en teksten brengt Jennifer verschillende danstechnieken, dynamieken en kleuren samen tot een fascinerende complexiteit.

Jennifer Romen (1996) maakt met haar eigen gezelschap Oxygen internationaal furore. Ze is o.a. bekend van het tv-programma Dance Dance Dance en haar deelname aan de Amerikaans hitserie World Of Dance. Haar choreografieën zijn herkenbaar door visuele en illusionaire effecten.

Maximum aantal bezoekers van 30.

Over ‘DANSLAB on tour #1’

Tijdens Museumnacht Maastricht's Art Appetizer kun je genieten van een preview van ‘DANSLAB on tour #1’: korte wervelende dansstukken van een nieuwe generatie makers in de hedendaagse dans. Choreografen Justin de Jager en Jennifer Romen presenteren hun nieuwste choreografie, ontwikkeld in dé werkplaats in Zuid-Nederland voor innovatie in de dans: het Danslab van SALLY Dansgezelschap Maastricht en VIA ZUID.

Meer info:
sallydansgezelschapmaastricht.nl