#

Talent Lab 2019: Speeltuin voor Talent

20:00 - 01:00

De Bordenhal

Talent Lab, is next level talentontwikkeling: een unieke samenwerking tussen VIA ZUID en Toneelgroep Maastricht. In Talent Lab werken acht jonge beloftevolle professionele talenten uit de podiumkunsten een maand lang intensief samen. Een research en development lab om elkaar te leren kennen, te inspireren, op zoek naar raakvlakken én spannende nieuwe werelden. Door de unieke en speelse setting krijgen de makers de kans om zich intensief te verdiepen in elkaars kunstenaarschap, samen te experimenteren, te reflecteren en te zoeken naar nieuwe kaders. De nadruk ligt op het proces, de ontmoeting tussen de verschillende makers en het aangaan van experimenten. Met maximale ruimte voor creativiteit.

Tijdens Museumnacht Maastricht 2019 zetten de makers hun laboratoriumdeuren open en presenteren ze in korte performances het resultaat van hun samenwerking.

Beloftevol collectief
De deelnemers zijn geselecteerd door VIA ZUID talentontwikkeling in de podiumkunsten Limburg en Toneelgroep Maastricht. Het collectief voor deze derde editie bestaat uit:
Merlijn Huntjens > 
Karlijn Hamer >
Lucienne Venner >
Hendrik Kegels > 
Patrick Housen >
Simon Bus >
Hanne Pierrot >
Steven Ivo >