Talent Lab 2019: Steven Ivo

De Bordenhal

Steven Ivo (acteur, muzikant/hiphopper/ theatermaker - Rotterdam, 1992) is een van de acht beloftevolle professionele talenten die vijf weken intensief samenwerken in kader van Talent Lab 2019; een unieke samenwerking tussen VIA ZUID en Toneelgroep Maastricht.

Steven is afgelopen zomer afgestudeerd aan de Toneelschool in Arnhem en maakt zijn eigen materiaal. Hij is lid van het schrijvende, musicerende, producerende en rappende hip-hop theatercollectief DIEHELEDING. Daarnaast maakt hij zelf graag Nederlandstalige liedjes op de piano.

"Ik heb zin om geïnspireerd te worden door de verschillende disciplines tijdens Talent Lab 2019. Ik zou ontzettend graag nieuwe muziek willen maken, samen musiceren waar mogelijk, verhalen vertellen en kijken hoe je die kan vertellen. Ik wil deze ervaring gebruiken voor mijn wens om binnen nu en 3 jaar een solovoorstelling te maken."

Image: Atelier Karmijn