Viewmaster Projects, Nederlandse Dansdagen, Conservatorium & Toneelacademie

Entre Deux & Binnenstad , www.viewmaster-projects.com/streetview
#

Van venue naar venue lopen was nog nooit zo interessant als tijdens de Art Appetizer. Onderweg kun je namelijk op diverse plekken in de binnenstad de video-art tentoonstelling 'Street View' bewonderen van Viewmaster Projects. In Entre Deux wordt een wel zeer bijzonder kijkpunt gepresenteerd i.s.m. studenten van de Toneelacademie en Conservatorium alsook de Nederlandse Dansdagen en Cinedans. 

Viewmaster Projects organiseert al sinds 2010 groots opgezette videokunsttentoonstellingen in de openbare ruimte en verhoudt zich thematisch specifiek tot deze openbare ruimte en de gebruikers ervan. Bewonder tijdens de Art Appetizer 'Street View' IN de openbare ruimte met 21 videowerken OVER de openbare ruimte. 

P.S. Street View is vanaf 20:00 te bewonderen.

Video Art Expo: Street View

VANAF 20:00 > 'Street View' is een groots opgezette video-kunsttentoonstelling IN de openbare ruimte met 21 videowerken OVER de openbare ruimte. In dit nieuwe Viewmaster Project komt het onderwerp van de tentoonstelling zo sterk samen met de locatie dat ze elkaar versterken, verrijken en ... Read more »

20:00 - 23:00

Binnenstad & Entre Deux

Dance the Night Away: New Dutch Dance Shorts

VANAF 20:00 > De New Dutch Dance Shorts is een speciale samenwerking met Nederlandse Dansdagen en Cinedans. Neem plaats op de trappen bij Entre Deux en dans mee met de beste korte dansfilms van het laatste jaar: 2m² – Antonin Comestaz / Aghori - Shailesh Bahoran / At Driesener Straße, Berlin – ... Read more »

20:00 - 23:00

Entre Deux - Stairs

Street View Deluxe i.s.m. Toneelacademie & Conservatorium

VANAF 20:00 > Bewonder een uitzonderlijke mix van disciplines en word getriggerd om overal en anders te kijken. Tijdens de Museumnacht Maastricht's Art Appetizer is iedereen welkom in het overdekte Entre Deux waar 12 videowerken van 'Street View' vanuit de etalage geprojecteerd worden. Door de - ... Read more »

Drinks

Buiten en overdekt: geniet met een drankje in de hand van de Street View video kunstinstallaties, straatmuzikanten, performances en Nederlands best-of-the-best dans ... Read more »

20:00 - 23:00

Entre Deux - Street View - Café Amadeus

Benieuwd naar het programma op andere locaties?