Street View: Viewmaster Projects & Toneelacademie

Entre Deux & Binnenstad , www.viewmaster-projects.com
#

Van venue naar venue lopen was nog nooit zo interessant als tijdens de Art Appetizer. Onderweg kun je namelijk op diverse plekken in de binnenstad de video art tentoonstelling 'Street View' bewonderen van Viewmaster Projects. Ontdek tevens een wel zeer bijzonder kijkpunt i.s.m. de Toneelacademie in Entre Deux.

Viewmaster Projects organiseert al sinds 2010 groots opgezette videokunsttentoonstellingen in de openbare ruimte en verhoudt zich thematisch specifiek tot deze openbare ruimte en de gebruikers ervan. Bewonder tijdens de Art Appetizer 'Street View' IN de openbare ruimte met 21 videowerken OVER de openbare ruimte, alsook een speciale samenwerking met studenten van de Toneelacademie in Entre Deux.

P.S. Street View is vanaf 20:00 te bewonderen.

Video Art Expo: Street View

VANAF 20:00 > 'Street View' is een groots opgezette video-kunsttentoonstelling IN de openbare ruimte met 21 videowerken OVER de openbare ruimte. In dit nieuwe Viewmaster Project komt het onderwerp van de tentoonstelling zo sterk samen met de locatie dat ze elkaar versterken, verrijken en ... Read more »

20:00 - 23:00

Binnenstad & Entre Deux

Street View Deluxe i.s.m. Toneelacademie

VANAF 20:00 > Bewonder een uitzonderlijke mix van disciplines en word getriggerd om overal en anders te kijken. Tijdens de Museumnacht Maastricht's Art Appetizer is iedereen welkom in het overdekte Entre Deux waar 12 videowerken van 'Street View' vanuit de etalage geprojecteerd worden. Door de - ... Read more »

Benieuwd naar het programma op andere locaties?