Bewaar je polsbandje!

Wist je dat een Museumnacht Maastricht polsbandje ook nog waardevol is na de nacht? Zo kun je het t/m 31 mei 2022 inruilen voor een gratis museumbezoek, fikse korting op een film- of theatervoorstelling of zelfs een mooi stukje kunst voor thuis! Zorg dus dat je jouw polsbandje na afloop goed bewaart - om je pols of afgeschreurd, dat maakt niks uit. Onderstaand tref je alle traktaties waaruit je kunt kiezen. Dat wordt nog moeilijk.....

 

1x GRATIS TOEGANG 

Is het niet gelukt om alle venues te bezoeken tijdens Museumnacht Maastricht of wil je graag nog wat langer nagenieten van exposities als Images from the Unconscious of SURFACE al dan niet onderdompelen in de wondere wereld van design? Lucky you, op inlevering van je Museumnacht Maastricht polsbandje bij de kassa van het Bonnefanten, Bureau Europa, Marres, Fotomuseum aan het Vrijthof óf Natuurhistorisch Museum Maastricht, krijg je nog 'n keer gratis toegang.

Museumnacht Maastricht 2022 Polsbandje gratis toegang

1x KORTING VOORSTELLING 

Opgelet! Dit jaar kun je jouw polsbandje namelijk ook omruilen voor korting op een film- of theatervoorstelling bij Lumière Cinema en Theater aan het Vrijthof!

Museumnacht Maastricht Lumiere Cinema
Naar de film: 2 = 1 

Lever op maandag, dinsdag of woensdag je polsbandje in bij de kassa van Lumière Cinema en krijg 2 tickets voor de prijs van 1 voor een film naar keuze! 

Museumnacht Maastricht 2022 Theater aan het Vrijthof
Naar het theater: € 5

Wil je graag naar een theatervoorstelling* bij Theater aan het Vrijthof? Lever je polsbandje dan in bij de kassa van Theater aan het Vrijthof en betaal slechts € 5,-! Zorg wel dat je op tijd bent, want er is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus op = op! 

* Voorstellingen:

Museumnacht Maastricht Centre Ceramique

1x GRATIS ARTWORK 

Je kent het wel, liefst had je al die bijzondere kunst maar wat graag ook in je eigen huis hangen! Centre Céramique zorgt dat die droom uitkomt, zelfs gratis en voor niets, mits je natuurlijk wel in het bezit bent van een Museumnacht Maastricht polsbandje! Lever je polsbandje in bij de kassa van Centre Céramique en neem een gratis set Stang Gubbels ansichtkaarten mee naar huis voor je eigen collectie! 

 

English >

Geldig t/m 31 mei 2022 en wordt op basis van eenmaligheid verstrekt bij inlevering van jouw Museumnacht Maastricht polsbandje bij de kassa van de desbetreffende venue/actie naar keuze.