Tickets

MUSEUMNACHT MAASTRICHT 2024 IS UITVERKOCHT

Tot en met 31 mei '24 kun je met je polsbandje nog terecht bij veel deelnemende instellingen voor gratis entree of een fikse korting! 

Geniet in 2025 weer bij meer dan 14 venues van een onvergetelijke avond vol prachtige collecties, adembenemende performances, spannende soundscapes, workshops, talks, tours, live-music en meer.

Fenna_Dijkstra_Landbouwbelang_10.jpg

1 ticket voor alles!

Prijzen zijn incl. € 0,50 aan bestelkosten. De Museumkaart is niet geldig, maar Museumnacht Maastricht biedt wel korting voor CJP’ers. Nog geen CJP-pas? Schaf er een aan en profiteer niet alleen van korting tijdens Museumnacht Maastricht! 

Kies je startlocatie

Om de avond goed te beginnen en wachttijden zo minimaal mogelijk te houden, vragen we je om een startlocatie te selecteren waar je jouw ticket kan omwisselen voor een polsbandje. Is een startlocatie volgeboekt? Geen paniek, dit betekent niet dat je deze venue niet meer kan bezoeken gedurende de nacht. En, gelukkig zijn er meer dan genoeg venues om de avond mee te starten!

Hoe laat je start en de nacht induikt, daar ben je vrij in. We adviseren je wel om een Museumnacht bandje vóór 21:00 om jouw pols te hebben!

Indien je problemen ondervindt of vragen hebt: neem contact met ons op.

Toegang

Tijdens Museumnacht Maastricht ontvang je op vertoon van je ticket (uitgeprint of op je smartphone) bij jouw startlocatie een polsbandje, waarmee je tot 01:00 uur toegang krijgt tot alle locaties en de hop-on hop-off bussen. Heb je een combi-ticket weten te bemachtigen? Dan heb je tevens toegang tot de officiële afterparty in de Muziekgieterij.

Bonus: nog een keer! 

Zelfs ná Museumnacht Maastricht is je polsbandje geld waard, en trakteert deze je - om je pols of afgeschreurd - op gratis toegang of fikse korting. Van een gratis museumbezoek tot korting op een film- of theatervoorstelling! Vergeet dus niet je polsbandje na afloop te bewaren. Een overzicht van alle voordelen kan je hier vinden. 

Met de aankoop van een ticket ga je akkoord met de algemene voorwaarden die gelden op het moment dat Museumnacht Maastricht plaatsvindt.