Tickets

Geniet met één ticket van een onvergetelijke avond vol prachtige collecties, adembenemende performances, spannende soundscapes, workshops, talks, tours, live-music en meer. Wil je er ook bij zijn op 8 april 2022? Zorg dan dat je op tijd een ticket bemachtigt, want OP=OP! 

Laat me weten wanneer de ticketverkoop start!
MuseumnachtMaastricht2019_LeicaM10_BrianMegensPhotography_FQ (143 of 157).jpg

1 ticket voor de nacht

Start online ticketverkoop: 14 februari 2022

Regulier: € 17,50 
+ afterparty: € 22,50 
Student/CJP: € 12,50* 
+ afterparty: € 17,50 
Jonger dan 16 jaar: Gratis (m.u.v. afterparty)**

* Op vertoon van geldig student ID of CJP-pas.
** Vergeet niet het < 16 ticket online te registreren.

Prijzen zijn incl. € 0,50 aan bestelkosten. Tickets voor de afterparty zijn gelimiteerd beschikbaar. De Museumkaart is niet geldig, maar Museumnacht Maastricht biedt wel korting voor CJP’ers. Nog geen CJP-pas? Schaf er een aan en profiteer niet alleen van korting tijdens Museumnacht Maastricht! 

Voorverkoop locatie - Maastricht
Naast online zijn tickets ook te koop bij
Boekhandel Dominicanen: Dominicanerkerkstraat 1
ma-za: 09:00 - 17:00 / zo: 12:00 - 17:00 

Kies je startlocatie

Om de avond goed te beginnen en wachttijden zo minimaal mogelijk te houden, dien je een startlocatie te selecteren waar je jouw ticket kan omwisselen voor een polsbandje. Is een startlocatie al volgeboekt? Geen paniek, dit betekent niet dat je ze niet meer kan bezoeken gedurende de rest van de avond. En, er zijn gelukkig genoeg bijzondere venues om mee te starten! 

Indien je problemen ondervindt of vragen hebt: neem contact met ons op.

Bonus: en nog een keer! 

Was de nacht te kort om alles te ontdekken of wil je graag nog iets langer nagenieten van kunstzinnig Maastricht? Lucky you, want zelfs ná Museumnacht Maastricht trakteert je polsbandje - om je pols of afgeschreurd - je nog op het nodige vertier. Zo kun je t/m 31 mei 2022 je polsbandje inruilen voor één gratis entree bij Bonnefanten, Bureau Europa, Marres, Fotomuseum aan het Vrijthof of Natuurhistorisch Museum Maastricht! Vergeet dus niet je polsbandje na afloop te bewaren. 

Toegang

Tijdens Museumnacht Maastricht ontvang je op vertoon van je ticket en Corona-toegangsbewijs (beiden uitgeprint of op je smartphone) alsook ID bij jouw startlocatie een polsbandje, waarmee je vanaf 19:00 uur toegang krijgt tot alle locaties en de hop-on hop-off bussen. Heb je een combi-ticket weten te bemachtigen? Dan heb je tevens toegang tot de afterparty in de Muziekgieterij. IHoud er rekening mee dat indien het maximum aantal bezoekers bij een venue is bereikt, je even moet wachten totdat er weer voldoende ruimte is.


Met de aankoop van een ticket ga je akkoord met de algemene voorwaarden en COVID-19 maatregelen die gelden op het moment dat Museumnacht Maastricht plaatsvindt.