Tickets

Geniet met één ticket bij 13 art venues van ruim 125 once-in-your-lifetime events en 18.000 m²aan kunst. Wil je er bij zijn? Zorg dan dat je tijdig je Museumnacht ticket bemachtigt!

 

Koop je TICKET hier
MuseumnachtMaastricht18_13-04-2018__BrianMegensPhotography_D4_SMQ (96 of 180).jpg

Prijzen

Regulier: € 12,50
Combi (+afterparty): € 17,50
Student: € 10,- *
Combi Student (+afterparty): € 15,- *

* Op vertoon van studenten/CJP-pas.
De Museumkaart is niet geldig tijdens Museumnacht Maastricht. Kinderen t/m 6 jaar hebben gratis toegang. 

Afterparty
Er zijn geen losse tickets voor de afterparty verkrijgbaar. Er zijn maar een gelimiteerd aantal combi-tickets incl. afterparty beschikbaar, dus wees er snel bij! 

Koop je tickets online!

Voorverkooplocaties

Naast online kun je ook bij de volgende locaties tickets kopen: 

Bonnefantenmuseum
Avenue Céramique 250
di - zo: 11.00 - 1700u

Boekhandel Dominicanen 
Dominicanerkerkstraat 1
ma: 10.00 - 18.00 u | di - za: 09.00 - 18.00 u | do: 09.00 - 21.00 u | zo: 12.00 - 18.00 u
Indien je problemen ondervindt bij de bestelling van  tickets: gelieve een e-mail te sturen naar info@yourtix.nl & info@museumnachtmaastricht.nl 

Toegang

Tijdens de Museumnacht ontvang je op vertoon van je(e-)ticket bij een van de deelnemende locaties een polsbandje, waarmee je toegang krijgt tot ALLE deelnemende instellingen, de hop-on hop-off bussen (en de afterparty indien je in het bezit bent van een combi-ticket). 

Tip: Voorkom teleurstelling en extra wachttijd en zorg dat je al je (e-)ticket hebt! ​​Op de avond zelf kun alleen nog een kaartje kopen bij Bonnefantenmuseum, Centre Céramique, Natuurhistorisch Museum Maastricht, Boekhandel Dominicanen, Lumière Cinema en Marres. Mits het nog niet uitverkocht is (zo is er maar een gelimiteerd aantal combi-tickets incl. afterparty)! 

Gooi je bandje niet weg!

Ook na de Museumnacht is je polsbandje geld waard. Tot en met 31 mei 2019 kun je deze namelijk inruilen voor één gratis entree bij de volgende deelnemende venues: Bonnefantenmuseum, Bureau Europa, Marres, Museum aan het Vrijthof en Natuurhistorisch Museum! 


Tijdens dit evenement worden foto's en video opnames gemaakt. Wanneer je aan dit evenement deelneemt, geef je Stichting Museumnacht Maastricht toestemming om beelden (foto en video) waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden. Indien je niet gefotografeerd of gefilmd wil worden, gelieve de organisatie hierover te informeren.