COVID-19

De COVID-19 maatregelen en richtlijnen vanuit RIVM die gelden op het moment dat Museumnacht Maastricht 2022 plaatsvindt, dienen te worden nageleefd. Houd deze pagina in de gaten zodat je op de hoogte bent van eventuele last-minute wijzigingen.

Om ieders bezoek zo prettig mogelijk te maken, hanteren we onderstaande maatregelen. 

  • Bezoekers hoeven geen Corona-toegangsbewijst te overhandigen of te testen voor toegang. Museumnacht Maastricht is een doorstroomevent pur sang met minder dan 500 mensen per venues (op hetzelfde moment).
  • Heb je klachten, blijf dan thuis en laat je direct testen bij de GGD of doe een zelftest. Ook als je gevaccineerd bent. 
  • Het dragen van een mondkapje in de venues is niet verplicht. Indien je toch graag een mondkapje wilt dragen in de bus, wordt deze op aanvraag gratis beschikbaar gesteld.
  • Hoewel de 1,5 meter afstandregel is komen te vervalen willen we doorstroom optimaliseren alsook de comfort van afstand bieden. Daarnaast werken we met startlocaties om mogelijke wachtrijen te minimaliseren. 
  • Er is geen limiet aan tijd per venuebezoek. Echter, we hopen dat iedereen waar mogelijk rekening kan houden met eventuele wachtrijen en mede-liefhebbers van de nacht die ook graag naar binnen willen.
  • Heeft een venue of hop-on hop-off bus haar maximum aantal bezoekers bereikt? Dan kunnen ze je helaas niet meteen toelaten en zul je even moeten wachten tot dat er weer ruimte is. De venues alsook de begeleiding van de hop-on hop-off bussen zullen er natuurlijk voor zorgen dat alles zo goed als mogelijk toegankelijk is.  
  • Ook al zijn veel maatregelen opgeheven, houd rekening met anderen en geef elkaar de ruimte. 
  • Betaal in de horeca/shop bij voorkeur contactloos of met PIN.
  • Het advies is om tickets voorafgaande aan het event online te kopen. 

We moeten het samen goed doen.

We gaan ervanuit dat je als bezoeker op de hoogte bent van de meest recente maatregelen die door een overheidsinstantie worden geadviseerd of verplicht gesteld en je hieraan houdt. We zullen de huisregels indien nodig aanpassen op basis van nieuwe maatregelen die door een overheidsinstantie worden geadviseerd of verplicht worden gesteld. Houd er dus rekening mee dat deze maatregels kort voor aanvang van de nacht nog kunnen veranderen. Het is daarom belangrijk om deze pagina goed in de gaten zodat je op de hoogte bent van eventuele last-minute wijzigingen.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar Rijksoverheid en de algemene voorwaarden

 

Vragen of zorgen?

Neem contact met ons op.

Click here for English