Museumnacht Maastricht 2019

De vierde editie van Museumnacht Maastricht stond in het teken van Lost in Space. En wat een uitzonderlijke avond was het weer! Ruim 4.500 art lovers hebben met één ticket kunnen genieten van een out-of-this-world line-up die niet alleen de 13 art venues, maar de hele stad heeft betoverd.

Er werd KEIHARD gedanst door Dansgezelschap SALLY in het Bonnefantenmuseum en de crew van CODE043 & Kumulus Maastricht zong uit volle borst in de bushokjes en hop-on hop-off bussen. Er werden zelfs heuse tatoeages (ECHTE!) gezet, een nieuw en kleurrijk Melkwegstelsel gecreëerd door YOUNG OFFICE en er werd geschaterlacht tijdens de live non-stop tv-uitzending bij Van Eyck. Het was tevens muisstil tijdens de uitleg van paleontoloog John Jagt in het Natuurhistorisch Museum en men verdween in 'the black hole' bij Lumière Cinema. Kortom, het was een onvergetelijke avond. 

DANK aan alle bezoekers, aan de ruim 300 vrijwilligers en medewerkers, aan alle culturele vrienden, performers, kunstenaars en nieuwe talenten én aan de vele sponsoren en partners die Museumnacht Maastricht 2019 wederom mogelijk hebben gemaakt.

Mis niks News & schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schermafbeelding 2019-04-15 om 17.14.26.png

Fotoverslag Brian Megens Photography

Klik op foto's voor volledig beeld. Check onze Facebook pagina voor meer flashbacks!

Fotoverslag Sem Shayne

Fotoverslag Laurens Bouvrie