Boekhandel Dominicanen

Dominicanerkerkstraat 1 , www.boekhandeldominicanen.nl
#

Bij Boekhandel Dominicanen kun je altijd terecht voor de mooiste boeken in een hemelse ambiance. In deze 13de-eeuwse Gotische kerk vind je boeken in onder andere Nederlands en Engels, van kookboeken tot kunstboeken en van romans tot psychologie. Daarnaast hebben we een grote afdeling tweedehands boeken. Geniet tijdens het snuffelen van een heerlijke Blanche Dael koffie of thee bij Coffeelovers, of laat je inspireren door de wisselende exposities op het priesterkoor.

Foto: Eighty8things

 

Breaks and Binds

"Breaks and Binds" van de hand van componist Aura Bouw, die vooral bekend is om haar interdisciplinaire werk en haar fantasierijke manier van verhalen vertellen, en filmmaker Fleur Bax is doorlopend te bekijken. Breaks and Binds is een cyclische kunstinstallatie met film, tekst en muziek. Het ... Read more »

20:00 - 01:00

Boekhandel Dominicanen

Spiro

Intro in Situ pakt de vloer in de Boekhandel Dominicanen. Monique van Kerkhof en Bo Oudendijk voeren een korte voorstelling op die tijdens de nacht vier keer te beleven is. Samen gingen zij aan de slag met het thema Een Aardse Hoogmis, aangereikt door de filosoof Govert ... Read more »

20:00 - 00:00

Boekhandel Dominicanen

Op Pad Met... Hoge Fronten / Lieke Benders

Bekijk de stad Maastricht door een ander paar ogen. Onder leiding van Kiki van Aubel en twee speciale gasten maak je een rondwandeling. Onderweg ontdek je hoe verschillend mensen naar hun omgeving kunnen kijken of deze ervaren. Je ontdekt zaken die je zelf nog niet eerder waren opgevallen. In een ... Read more »

21:00 - 21:20

Boekhandel Dominicanen

Benieuwd naar het programma op andere locaties?