Fotomuseum aan het Vrijthof

#

Fotomuseum aan het Vrijthof is een particulier fotografiemuseum in hartje Maastricht. Het museum wil twee keer per jaar een nationale of internationale naam uit de fotografiewereld presenteren met een attractief programma met events gericht op jongeren. Een breed publiek wordt op een toegankelijke wijze getrakteerd op spraakmakende ervaringen en spannende kruisbestuivingen in een sfeervolle setting, waarbij bezoekers met een zachte G worden ontvangen.

Alison Jackson: Truth is Dead

De expositie 'Truth is Dead' toont zestig humoristische portretten van internationale celebrities en twee video’s. Voor de enscenering van de gesimuleerde paparazzi shots en documentaire beelden zijn lookalikes en acteurs gezocht. Onze samenleving is geobsedeerd door het leven van celebrities. ... Read more »

Selfies, Drinks & Music

Maak een selfie met Queen Elizabeth of Donald Trump, waag een dansje en neem er een drankje bij. Foto: Alison ... Read more »

Meet us in the Dark

Neem je zaklamp mee en bezoek de expo 'Truth is dead' van Alison Jackson. Waan je een echte paparazzo die stiekem door het duister sluipt om de perfecte celebrity foto te maken! Foto: Alison ... Read more »

Benieuwd naar het programma op andere locaties?