Marres

Capucijnenstraat 98, www.marres.org
#

In Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur, wordt hedendaagse kunst in de breedste zin van het woord onderzocht, door middel van tentoonstellingen, workshops, publicaties en een rijk publieks- en educatieprogramma. Marres biedt tevens een belangrijk platform voor opkomende kunstenaars en curatoren.

Tijdens de Art Appetizer kun je bij Marres een voorproefje krijgen van de groepstentoonstelling History’s Footnote tijdens een van de flash tours. 
PS: De tours laten elke keer maar een beperkt aantal mensen toe, houd dus rekening met eventuele wachttijden. Ontdek onderstaand het programma.

History’s Footnote: Flash tours

Ga tijdens de Art Appetizer mee op een van de flash tours en krijg een voorproefje van de groepstentoonstelling History’s Footnote. Deelnemers van Marres Extended, de jongerenafdeling van Marres, nemen je mee op korte expedities langs kunstwerken en tonen je hun ... Read more »

19:00 - 23:00

Marres

Drinks & Bites at Marres Kitchen

Lekkere trek gekregen tijdens Art Appetizer? Duik dan snel even bij Marres Kitchen naar binnen voor een ijskoud biertje of goed glas wijn met een mediterrane ... Read more »

19:00 - 23:00

Marres Kitchen

Benieuwd naar het programma op andere locaties?