Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur

Capucijnenstraat 98, www.marres.org
#

In Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur, wordt hedendaagse kunst in de breedste zin van het woord verkent alsook een nieuw vocabulaire voor de zintuigen ontwikkeld door middel van interactieve tentoonstellingen, workshops, publicaties en een rijk publieks- en educatieprogramma. Daarnaast biedt Marres een belangrijk platform voor opkomende kunstenaars en curatoren.

Op vrijdag 8 april 2022, kom je in de hectiek van Museumnacht Maastricht bij Marres tot rust. Na een bezoek aan dit huis van bezinning ga je opgeladen de nacht weer in. #foreverjung

Images from the Unconscious

Tijdens Museumnacht zie je bij Marres Images from the Unconscious. De kunstwerken in deze tentoonstelling behoren tot een zeldzame Braziliaanse collectie die voor het eerst in Nederland te zien is. Ze zijn gemaakt door psychiatrisch patiënten tijdens creatieve therapie en geven de kijker toegang ... Read more »

19:00 - 01:00

Marres

#foreverjung programma

Van workshops mandala's tekenen, een bezoekje aan de herbal tea bar of wegdromen op de grens van waan en werkelijkheid tijdens een ritueel. Kom bij Marres in de hectiek van de nacht tot rust. Vergeet niet een bezoek te brengen aan het IJshuis achter in de tuin, voor een dansje. Ga vervolgens weer ... Read more »

19:00 - 00:00

Marres: Binnen & Buiten

Drinks & Bites: Marres Kitchen

Lekkere trek gekregen tijdens Museumnacht Maastricht? Duik dan snel even bij Marres Kitchen naar binnen voor een ijskoud biertje of goed glas wijn met een mediterrane ... Read more »

19:00 - 00:00

Marres Kitchen

Benieuwd naar het programma op andere locaties?