Marres

Capucijnenstraat 98, www.marres.org
#

In Marres wordt met beeldende kunstenaars, muzikanten, vormgevers, koks en parfumeurs een nieuw vocabulaire voor de zintuigen ontwikkeld.

Met tentoonstellingen, lezingen, onderzoek, performances en publicaties verkent Marres de beeldende kunsten in de breedste zin van het woord. Kom het intieme karakter van dit huis met zijn weergaloze stadstuin ontdekken. Ontdek op vrijdag 12 april de solotentoonstelling van kunstenaarsduo Sander Breure & Witte van Hulzen.

The Floor is Lava

Kunstenaarsduo Sander Breure & Witte van Hulzen bevolkt in de theatrale tentoonstelling The Floor is Lava Marres met sculpturen en geboetseerde portretten van mensen in alledaagse omgevingen. De figuren zijn toneelspelers op zoek naar een voorstelling. Tegelijkertijd vormen ze composities van ... Read more »

20:00 - 01:00

Marres

Voices & Figures

The Floor is Lava is een spectaculaire multimedia-installatie die bezoekers onderdompelt in een omgeving van mensgrote sculpturen en geboetseerde portretten. Tijdens Museumnacht Maastricht worden de beelden onverwacht omringd door performers die hen live improviserend van stemmen voorzien. De ... Read more »

20:00 - 01:00

Marres

Falafelwrap & Drinks at Marres Kitchen

Marres Kitchen is dé plek waar je terecht kunt voor een lekkere mediterrane lunch, uitgebreid diner, of gewoon een kopje koffie of thee. Lekkere trek tijdens de Museumnacht? Wip dan snel even langs bij Marres Kitchen voor een falafelwrap met een ijskoud ... Read more »

20:00 - 01:00

Marres Kitchen

Benieuwd naar het programma op andere locaties?