Muziekgieterij (+Afterparty)

Boschstraat 5, www.muziekgieterij.nl
#

We kunnen en willen ons geen Museumnacht voorstellen zonder de Muziekgieterij! Op vrijdag 8 april 2022 transformeert hét centrum voor popmuziek in Maastricht van 20:00 tot 05:00 tot Radio & Afterparty Clubhouse in samenwerking met With Soto Radio (Linke Soto en With Love Radio) en lokale DJ’s. 

De beats van de Muziekgieterij laten deze editie eerder van zich horen én verspreiden zich als ware sound clouds over de stad tijdens de nacht. Voor degene die graag het Museum-nachtbraken tot in de vroege uurtjes wilt voortzetten: hoelijk heb je op tijd een van de combi-tickets weten te bemachtigen voor de SOLD OUT afterparty! 

Image: Taylor Berkmans

With Soto Radio - powered by Linke Soto & With Love Radio

Tune in tijdens de nacht: Museumnacht Maastricht heeft deze editie haar eigen With Soto Radio - powered by Linke Soto & With Love Radio. ... Read more »

20:00 - 23:00

Live: Muziekgieterij+ Tune in: 5 Silent Disco's

Soto Club x MNM 2022 Afterparty (UITVERKOCHT)

Geen Museumnacht is eigenlijk compleet zonder de afterparty in de Muziekgieterij! En Linke Soto zorgt weer voor een knallende afsluiter van de nacht. In de Soto Club hoor je de sounds van lokale trots en kun je tot in de laatste uurtjes je pARTy-moves tonen. Een golvende nacht ... Read more »

00:00 - 05:00

Muziekgieterij

Benieuwd naar het programma op andere locaties?