Theater aan het Vrijthof

#

Theater aan het Vrijthof is 'de huiskamer van Maastricht': een plaats voor alle Maastrichtenaren, maar ook voor alle cultuur- en kunstliefhebbers uit binnen- en buitenland. Je kunt hier volop genieten van een divers en kwalitatief hoogwaardig aanbod van voorstellingen dat in nauwe samenwerking met artiesten en ensembles tot stand komt.

De 5e editie van Museumnacht Maastricht is de eerste deelname voor Theater aan het Vrijthof. Maar vergis je niet, het Theater is alles behalve een nieuwkomer; ze bekleedt een belangrijke centrale positie in de omliggende (Eur)egio dankzij haar artistieke, brede en laagdrempelige programmering en door de festivals Musica Sacra Maastricht en Nederlandse Dansdagen. Ook speelt het Theater een actieve rol tijdens TEFAF & the City. Als nieuwe Museumnachtlocatie verrijkt het Theater de nacht met onvergetelijke performances waar het publiek bij kan wegdromen.

LET OP: De deuren gaan om iets later open alsook iets eerder dicht. Daarnaast zijn de voorstellingen gebonden aan een start- en eindtijd alsook max. aantal bezoekers.

Urban On Stage: Ronde #1

Ook om 21:45 uur > De intieme Bovenzaal, onder de dakpannen van Theater aan het Vrijthof, wordt een dynamische plek voor de jonge en diverse urban scene: dance, rap en hiphop. Op het programma staan een contemporary dance performance van Oxygen en een rap/hiphop performance van spoken word ... Read more »

20:30 - 21:10

Theater aan het Vrijthof: Bovenzaal

Urban On Stage: Ronde #2

Ook om 20:30 uur > De intieme Bovenzaal, onder de dakpannen van Theater aan het Vrijthof, wordt een dynamische plek voor de jonge en diverse urban scene: dance, rap en hiphop. Op het programma staan een contemporary dance performance van Oxygen en een rap/hiphop performance van spoken word ... Read more »

21:45 - 22:25

Theater aan het Vrijthof: Bovenzaal

Dream The Night Away Lounge: Ronde #1

Ook om 23:00 > De Souterrainfoyer van Theater aan het Vrijthof wordt getransformeerd tot een sfeervolle lounge. Onder het genot van een drankje kun je volledig opgaan in live muziek: van klassiek tot jazz, van een musicalsong tot moderne muziek. De line-up bestaat o.a. uit de Canadese, meervoudige ... Read more »

22:00 - 22:40

Theater aan het Vrijthof: Souterrainfoyer

Dream The Night Away Lounge: Ronde #2

Ook om 22:00 > De Souterrainfoyer van Theater aan het Vrijthof wordt getransformeerd tot een sfeervolle lounge. Onder het genot van een drankje kun je volledig opgaan in live muziek: van klassiek tot jazz, van een musicalsong tot moderne muziek. De line-up bestaat o.a. uit de Canadese, meervoudige ... Read more »

23:00 - 23:40

Theater aan het Vrijthof: Souterrainfoyer

Benieuwd naar het programma op andere locaties?