Theater aan het Vrijthof

#

Theater aan het Vrijthof is 'de huiskamer van Maastricht': een plaats voor alle Maastrichtenaren, maar ook voor alle (inter)nationale cultuur- en kunstliefhebbers. Een plek waar gastvrijheid naar bezoekers en organisaties, artiesten en gezelschappen centraal staat.

The Diamond Baritones

The Diamond Baritones bestaat uit Haarlemmer Jop van Gennip en Amerikanen Galen Dole en Kyle Bejnerowicz. De heren nemen je mee op een muzikale reis vol liefde en verrassingen. Beleef een verfrissend programma met o.a. Bizet, Bernstein en Rossini. Naast het klassieke opera-, operette- en musical ... Read more »

Anna Mikhailova

Anna Mikhailova, winnares van internationale competities in Italië, Frankrijk en Rusland, studeerde vanaf haar vijfde professioneel muziek aan de Centrale muziekschool van het conservatorium van Moskou. Momenteel studeert ze aan het Post-Graduate programma van het Conservatorium Maastricht. Haar ... Read more »

Latanya Alberto

Latanya Alberto is een jonge multidisciplinaire artieste. Haar debuut EP Ruminate (2018) was haar eerste handtekening van de unieke soulvolle geluiden, mellow vibes en poëtische teksten die ze creëert, en blijft creëren in volgende releases. Haar derde EP The Royal Escape kwam uit in 2021 en ... Read more »

Benieuwd naar het programma op andere locaties?