Here We Are: Art Appetizer 2021

MuseumnachtMaastricht2021_ArtAppetizer_1.png


Geen enkele Museumnacht Maastricht is hetzelfde, maar dat geldt meer dan ooit voor vrijdag 22 oktober 2021! Hoe de nacht er precies uit gaat zien weten we nu nog niet, maar een ding is zeker, we zullen er zijn. Zoals iedereen inmiddels gewend is: verwacht vrijdag 22 oktober 2021 niks (normaals) behalve alles (anders)!  

De nu nog onbekende COVID-19 realiteit en 1,5 meter maatregelen zorgen ervoor dat 'Onder Voorbehoud' eerder regel dan uitzondering is. Echter, één gegeven blijft wel als een paal boven water staan; Museumnacht Maastricht is niet bang om buiten de lijntjes te kleuren, comfortzones te doorbreken, te experimenteren en tradities los te laten. In plaats van zich blind te staren op dat wat (niet) mogelijk, haalbaar, wenselijk of normaal is, omarmt Museumnacht Maastricht het onbekende en geeft zich volledig bloot. Eenmalig gestript van extra elementen als verlichting, bussen, drukwerk, advertenties en een-ticket-voor-alles-systeem gaat Museumnacht Maastricht back-to-basics om het culturele speelveld alle ondersteuning, vrijheid en ruimte te geven om samen de deuren wagenwijd open te zetten op vrijdag 22 oktober 2021!

Wil je weten hoe, waar, hoe lang, met wie en op welke wijze Museumnacht Maastricht licht zal geven op vrijdag 22 oktober 2021? Houd dan het laatste nieuws of social media in de gaten. Het programma zal naar verwachting vanaf midden september online te bewonderen zijn.

MuseumnachtMaastricht_compilatie.png

Of je nu zingt, danst, vecht, huilt, bidt, lacht, schreeuwt of bewondert, daar laten we iedereen vrij in. Als de nacht je maar raakt, verbindt of omarmt op vrijdag 22 oktober 2021!
 

Practische info*

Wanneer? Vrijdag 22 oktober 2021
Hoe laat? Vanaf 19.00 uur
Waar? Bij diverse art venues verspreid over Maastricht. Ontdek welke!

*Hoe het programma er precies uitgaat zien, van hoe laat en tot welke avondklok, hoe intiem of groots het wordt, welke art venues, culturele partners en (lokaal) talent definitief mee kunnen doen en waarvoor je wel of niet tickets of timeslots moet reserveren, wordt minimaal vastgelegd om maximaal mee te kunnen bewegen met wat kan en veilig is. 

Smaakmaker voor 2022

De officiële jubileumballonnen, verjaardagslingers en feestconfetti bewaart Museumnacht Maastricht gewoon nog even op zolder - en wel tot vrijdag 8 april 2022. 


Doe mee(r)! 

Wil je ook graag een bijdrage leveren aan Museumnacht Maastricht? Als aanvulling op het programma, als vrijwilliger, als partner of sponsor? Neem dan contact op met de organisatie en informeer naar de mogelijkheden!