COVID-19

Click here for English

De COVID-19 maatregelen en richtlijnen vanuit RIVM die gelden op het moment dat de Art Appetizer plaatsvindt, dienen te worden nageleefd. Makkelijker kunnen we het helaas niet maak, maar op de avond zelf op z'n minst wel leuker.

Om ieders bezoek zo prettig en veilig mogelijk te maken, hanteren we in lijn met de huidige richtlijnen de volgende maatregelen:

 • Ouder dan 12 jaar? Dan dien je naast een geldig ticket ook een Corona-toegangsbewijs en een geldig ID (14 jaar en ouder) te laten zien bij aanvang van de nacht. Dit hoef je alleen te doen bij de startlocatie. Je krijgt vervolgens een polsbandje waarmee je vrij rond kan lopen en toegang krijgt tot alle andere venues. 
 • In de meeste venues leg je een route af door het pand om toch nog voldoende afstand te houden. Instructies over welke maatregelen waar gelden worden op elke locatie aangegeven.
 • Bij eventuele geplaceerde activiteiten zorgen de venues voor de gepaste afstand. Bij overige activiteiten, alsook bij binnenkomst, wachtrijen, toiletten, horeca, ed. gelieve hier graag zelf op te letten.  
 • Het dragen van een mondkapje in de venues is niet verplicht. 
 • Tickets zijn alleen online te koop. Het is niet mogelijk om kaarten aan de kassa's van de venues te kopen.  
 • We werken met startlocaties om mogelijke wachtrijen te minimaliseren. We adviseren je wel om voor 20:00 uur je eerste bite te hebben gezet in de Art Appetizer en je ticket te hebben omgewisseld voor een polsbandje.
 • Er is geen limiet aan tijd per venuebezoek. Echter, we hopen dat iedereen waar mogelijk rekening kan houden met eventuele wachtrijen en mede-liefhebbers van de nacht die ook graag naar binnen willen.
 • Heeft een venue haar maximum aantal bezoekers bereikt? Dan kunnen ze je helaas niet toelaten en zul je even moeten wachten tot dat er weer ruimte is. De venues zullen er natuurlijk voor zorgen dat alles zo goed als mogelijk toegankelijk is.  
 • Volg de aanwijzingen van personeel. Zij zorgen ervoor dat de alle maatregelen worden nageleefd. Indien nodig zullen zij bezoekers hierop aanspreken. 
 • Houd rekening met anderen.
 • Betaal in de horeca/shop bij voorkeur contactloos of met PIN.
 • Vergeet niet om je ook buiten de muren van de venues aan de geldende maatregelen te houden. 

We moeten het toch samen doen.

We gaan ervanuit dat je als bezoeker op de hoogte bent van de meest recente maatregelen die door een overheidsinstantie worden geadviseerd of verplicht gesteld en je hieraan houdt. We zullen de huisregels indien nodig aanpassen op basis van nieuwe maatregelen die door een overheidsinstantie worden geadviseerd of verplicht worden gesteld. Houd er dus rekening mee dat deze maatregels kort voor aanvang van de nacht nog kunnen veranderen. Het is daarom belangrijk om deze pagina goed in de gaten zodat je op de hoogte bent van eventuele last-minute wijzigingen.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar Rijksoverheid en de algemene voorwaarden

Help, hoe krijg ik mijn Corona-toegangsbewijs?

Ga naar coronacheck.nl

Je kan een coronabewijs maken met CoronaCheck als:

 • je bent gevaccineerd;
 • je een negatieve testuitslag hebt
 • je bewijs hebt dat je bent hersteld van corona.
QR-code = jouw bewijs

CoronaCheck maakt van jouw vaccinatie of testuitslag een QR-code. Dat is jouw bewijs. Deze QR-code wordt vervolgens in combinatie met ID gecheckt bij de startlocatie.

Ook voor bezoekers
uit het buitenland?

Yep! Geen probleem, kom je bijvoorbeeld uit Duitsland of België, dan kan de CoronaCheck een internationale QR-code voor je aanmaken!  

Geen smartphone?

Ook geen probleem, je kunt je bewijs ook uitprinten, net als je e-ticket. Klik hier voor meer informatie.

Vragen of zorgen?

Neem gerust contact met ons op, we doen in ieder geval ons uiterste best om het voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken.