Programma

Art Appetizer Museumnacht Maastricht programma 2021

Geen enkele Museumnacht Maastricht is hetzelfde, maar dat geldt meer dan ooit voor de Art Appetizer op vrijdag 22 oktober 2021. De naam zegt het al, klein(er) maar fijn én de avond smaakt hoe dan ook naar meer. Zoals altijd, verwacht niks normaals, maar alles anders! 

Het programma is naar verwachting eind september compleet, maar je kunt onderstaand alvast diverse highlights ontdekken. De nacht staat in ieder geval bekend om haar onverwachtse ontmoetingen dus plan niet teveel en laat je vooral verrassen! Wil je écht niks missen, stel dan een goed gevulde menukaart met must-do’s samen via Jouw Nacht. Ben je helemaal klaar voor de nacht, mits je natuurlijk een ticket hebt weten te bemachtigen! 

Alles op een rij

  • Wanneer? Vrijdag 22 oktober 2021 
  • Hoe laat? 19:00 - 23:00 uur
  • Waar? Klik hier voor alle locaties.
  • Tickets nodig? Yeps, en je hebt al een ticket voor €5 ! Kinderen t/m 12 jaar komen gratis binnen.
Koop hier je ticket!

Dag nacht.

Officieel is het tot 23:00 en kan door COVID-19 onze afterparty in de Muziekgieterij niet plaatsvinden, maar bij Lumière rekken en strekken ze de nacht ietsjes langer uit met een exclusieve concert als knallende afsluiter i.s.m. Jazz Maastricht.

  • {{value}}

Proef de nacht

Geef de activiteiten die jij zeker niet wil missen een hartje. Onder 'jouw nacht' (rechtsboven in het menu) vind je dan al jouw favorieten terug: in een lijst én op een kaartje. Ben je helemaal voorbereid. Hoe handig!

Bekijk jouw favorieten
activiteit_1.png