Tickets

Geniet met één ticket van een onvergetelijke avond vol prachtige collecties, adembenemende performances, spannende soundscapes, workshops, talks, tours, live-music en meer. Wil je er ook bij zijn op 14 april 2023? Dan moet je nog even wachten, want we genieten eerst nog na van 8 april 2022!

Fenna_Dijkstra_Landbouwbelang_10.jpg

1 ticket voor alles!

Start Ticketverkoop 2023: spoedig bekend gemaakt

Prijzen zijn incl. € 0,50 aan bestelkosten. De Museumkaart is niet geldig, maar Museumnacht Maastricht biedt wel korting voor CJP’ers. Nog geen CJP-pas? Schaf er een aan en profiteer niet alleen van korting tijdens Museumnacht Maastricht! 

Voorverkoop
Naast online zijn tickets te koop bij Boekhandel Dominicanen: Dominicanerkerkstraat 1
ma-za: 09:00 - 17:00 / zo: 12:00 - 17:00 

Verkoop op de avond zelf(mits niet uitverkocht)
Bij Bonnefanten, Boekhandel Dominicanen, Lumière Cinema, Marres en Natuurhistorisch Museum.   

Kies je startlocatie

Om de avond goed te beginnen en wachttijden zo minimaal mogelijk te houden, vragen we je om een startlocatie te selecteren waar je jouw ticket kan omwisselen voor een polsbandje. Is een startlocatie volgeboekt? Geen paniek, dit is puur als start. Dit betekent niet dat je deze niet meer kan bezoeken tijdens de rest van de avond en gelukkig zijn er meer dan genoeg venues om uit te kiezen!

Hoe laat je start, daar ben je natuurlijk vrij in. We adviseren je echter om voor 21:00 jouw Museumnacht bandje om je pols te hebben en de nacht in te duiken!

Indien je problemen ondervindt of vragen hebt: neem contact met ons op.

Toegang

Tijdens Museumnacht Maastricht ontvang je op vertoon van je ticket (uitgeprint of op je smartphone) bij jouw startlocatie een polsbandje, waarmee je tot 01:00 uur toegang krijgt tot alle locaties en de hop-on hop-off bussen. Heb je een combi-ticket weten te bemachtigen? Dan heb je tevens toegang tot de afterparty in de Muziekgieterij.

Bonus: nog een keer! 

Zelfs ná Museumnacht Maastricht is je polsbandje geld waard, en trakteert deze je - om je pols of afgeschreurd - op gratis toegang of fikse korting. Zo kun je t/m 31 mei 2022 je polsbandje inruilen voor één gratis entree bij Bonnefanten, Bureau Europa, Marres, Fotomuseum aan het Vrijthof of Natuurhistorisch Museum Maastricht of korting krijgen op een film of theatervoorstelling! Vergeet dus niet je polsbandje na afloop te bewaren. Klik hier voor een volledig overzicht! 


Met de aankoop van een ticket ga je akkoord met de algemene voorwaarden en COVID-19 maatregelen die gelden op het moment dat Museumnacht Maastricht plaatsvindt.