Tickets

Eindelijk kan het weer: samen genieten van kunst, cultuur, de stad, de nacht en elkaar. We zijn achter de schermen inmiddels druk met de voorbereidingen voor de 5e editie. Tickets voor 8 april 2022 gaan naar verwachting eind januari in de verkoop. Houd deze pagina goed in de gaten indien je het niet wil missen!

MuseumnachtMaastricht2019_LeicaM10_BrianMegensPhotography_FQ (143 of 157).jpg

1 ticket voor alles!

Start ticketverkoop 8 april 2022
Naar verwachting eind januari 2022. Schrijf je in voor de nieuwsbrief indien je op de hoogte wilt worden gehouden. 

Meer informatie volgt. 

Kies je startlocatie

Om de avond goed te beginnen en de bezoekersstroom over alle venues te verspreiden om wachtrijen zo minimaal mogelijk te houden, dien je een startlocatie te selecteren waar je jouw ticket kan omwisselen voor een polsbandje, waarmee je vervolgens toegang hebt tot alle venues. Is een startlocatie al volgeboekt? Geen paniek, dit betekent niet dat je ze niet meer kan bezoeken tijdens de rest van de avond. En, er zijn gelukkig genoeg bijzondere venues om mee te starten! 

Indien je problemen ondervindt of vragen hebt: neem contact met ons op.

Toegang

Tijdens de Museumnacht ontvang je op vertoon van je e-ticket (uitgeprint of op je smartphone) bij jouw startlocatie een polsbandje, waarmee je vervolgens ook toegang krijgt tot de andere locaties. Indien het maximum aantal bezoekers bij een venue of programma-onderdeel is bereikt, moet je wel even wachten totdat er weer ruimte is en je naar binnen kunt.


Met de aankoop van een ticket ga je akkoord met de algemene voorwaarden.