Tickets

Eindelijk kan het weer: samen genieten van kunst, cultuur, de stad, de nacht en elkaar. Én, je zet voor 5 euro al je tanden in de Art Appetizer op vrijdag 22 oktober! Wil je er weer bij zijn? Zorg dan wel dat je tijdig een ticket bemachtigt, want OP= nog sneller OP deze keer!

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar. Klik hier!
MuseumnachtMaastricht2019_LeicaM10_BrianMegensPhotography_FQ (143 of 157).jpg

Tickets 

Koop je ticket hier!

Tickets zijn gelimiteerd beschikbaar en alleen online te koop.

Prijs: € 5,-*
*excl. € 0,50 transactiekosten/bestelling. 
12 jaar of jonger? Gratis toegang: geen ticket + coronatoegangsbewijs nodig! 

Tijdens de Art Appetizer hanteren we één prijs voor iedereen die weer wil komen proeven van de nacht. De Museumkaart en andere kortingspassen zijn niet geldig tijdens de Art Appetizer. 

Kies je startlocatie

Om de bezoekersstroom zo goed en veilig mogelijk over alle venues te verspreiden en wachtrijen zo minimaal mogelijk te houden, dient elke bezoeker een startlocatie te selecteren. Is een startlocatie al volgeboekt? Geen paniek, dit betekent niet dat je ze niet meer kan bezoeken tijdens de rest van de avond. En, er zijn gelukkig genoeg bijzondere venues om mee te starten en je hebt tot 23:00 uur om alles te ontdekken! 

Indien je problemen ondervindt of vragen hebt: neem contact met ons op.

Toegang

Tijdens de Art Appetizer ontvang je op vertoon van je e-ticket en Corona-toegangsbewijs (beiden uitgeprint of op je smartphone) en ID bij de eerste venue een polsbandje, waarmee je ook toegang krijgt tot de andere locaties. Indien het maximum aantal bezoekers bij een venue is bereikt, moet je wel even wachten todat er weer ruimte is en je naar binnen kunt. Er rijden deze avond geen hop-on hop-off bussen. Maar geen zorgen, met zoveel locaties - op korte loopafstand - wordt het hoe dan ook een avond lang genieten! 

COVID-19: CoronaCheck.nl

Lees voor aanvang de laatste COVID-19 update, zodat je op de hoogte bent van de (voorzorgs) maatregelen. 


Met de aankoop van een ticket ga je akkoord met de algemene voorwaarden.