Update Museumnacht Maastricht

De jubileum-editie van onze geliefde Art Night Out laat helaas ook iets langer op zich wachten door COVID-19. Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Meld je dan hier aan! 

Click here for English


Om ons a(rt)vontuur voort te kunnen zetten en er samen weer een - voor de kunst, elkaar en de stad - onvergetelijke avond van te maken, hebben we alle 2020-tickethouders de keuze aangeboden voor een refund en/of donatie. Eerder toegekende (gasten)tickets zijn dus niet automatisch meeverplaatst en geldig tijdens de eerstvolgende editie van Museumnacht Maastricht. Tickethouders (april 2020) die gekozen hebben voor een refund hebben inmiddels het bedrag terug op hun rekening mogen ontvangen. Alle donaties zijn volledig ten goede gekomen aan Stichting Museumnacht Maastricht en aan het bij de nacht betrokken culturele veld. Heb je niks ontvangen, ook geen mail, of heb je nog een vraag? Neem dan contact met ons op. 

Mogelijke overige vragen: 

Verandert het programma door het verzetten naar een nieuwe datum?

Geen enkele Museumnacht is hetzelfde, zo ook op een nieuwe datum! Houd de website en social media in de gaten voor de laatste informatie. 

Wat gebeurt er met de uitreiking van Nachtburgemeester Maastricht?

We stonden op het punt om de 5 kandidaten voor het Nachtburgemeesterschap bekend te maken. Dit houden we nu nog langer geheim zodat we de Nachtburgemeester op een gepast moment aan jullie kunnen onthullen. 

Ik heb mij opgegeven als vrijwilliger, wat gebeurt er nu?
Indien je nog niet bent gecontacteerd en vragen hebt, neem dan gerust contact op met de debetreffende venue of de organisatie. Daarnaast zou het natuurlijk geweldig zijn als we ook op je support weer kunnen rekenen tijdens de Art Appetizer op 22 oktober 2021. 

Ik zou deelnemen aan Museumnacht Maastricht (performance, concert, workshop, expositie, leverancier etc.), wat gebeurt er nu?
Er wordt zo snel als mogelijk met alle betrokkenen vanuit de organisatie al dan niet directe contactpersonen/venues gecommuniceerd over het verplaatsen van de Museumnacht. 

Staat je vraag er niet bij? Mail ons gerust. We proberen alle vragen zo snel als mogelijk te beantwoorden.

Geen dag zonder kunst!

Iedereen die ernaar verlangt om kunst weer in real-life te ervaren moet helaas nog even wachten, maar de online-deuren van de art venues staan wél wagenwijd open. Zo vinden er talrijke virtuele - Coronaproof - initatieven plaats alsook al een aantal live-testevents. Check de websites van de venues voor de laatste informatie!

Support & Steun

Het wachten op de volgende Museumnacht Maastricht wordt mede mogelijk gemaakt door de steun en flexibiliteit van talrijke partners en leveranciers. In het bijzonder een 'handje-klap' voor Museumvereniging, Prins Bernhard Cultuurfonds, Stichting FSI, Jump the Gap, Arriva Touring, Centercom, CODE043, DEMO Productions, Flyerman, iHaveGotATicket, Hoffman Outdoor, Mediahuis Limburg, Rapid Media en Week IN Week UIT/Maastrichtnet.   

Klik hier voor een overzicht van al onze sponsoren & partners. 

<Afbeelding (ID 1608) bestaat niet>