5e editie Museumnacht Maastricht
vrijdag 16 april 2021

Click here for English

Update

Onderstaand tref je een overzicht van mogelijke vragen i.v.m. het verplaatsen van de 5e editie van Museumnacht Maastricht naar vrijdag 16 april 2021. 2020-Tickethouders die gekozen hebben voor een refund ontvangen uiterlijk 31 augustus het bedrag op hun rekening. We danken iedereen in ieder geval voor hun begrip, support en geduld. 

De art venues alsook alle betrokkenen – van culturele partners en lokaal talent tot de vele vrijwilligers, jongeren en trouwe bezoekers – kijken inmiddels uit naar een avond als Museumnacht Maastricht. Onze geliefde Art Night Out laat echter toch nog iets langer op zich wachten, want in nauw overleg is besloten dat het helaas niet mogelijk is om de nacht te laten plaatsvinden op vrijdag 30 oktober 2020. De spotlights van de 5e editie staan nu gericht op vrijdag 16 april 2021!

Om volgend jaar het a(rt)vontuur voort te kunnen zetten en er samen weer een - voor de kunst en de stad - onvergetelijke avond van te maken, bieden we 2020-tickethouders de keuze aan voor een refund en/of donatie. Iedereen met een ticket voor 17 april 2020 heeft inmiddels een mail ontvangen met alle relevante informatie. Heb je niks ontvangen (ook niet in je spam)? Gelieve dan contact met ons op te nemen. 

Ik heb een ticket gekocht voor 17 april en wil mijn geld terug. Kan dat?

We hebben alle tickethouders een mail toegestuurd met daarin de mogelijkheid voor refund en/of donatie op dinsdag 29 juni. Tickethouders konden t/m 17 juli 2020 hun keuze doorgeven. Bij geen keuze voor de aangegeven deadline verzorgen wij automatisch de refund. Refunds worden uiterlijk 31 augustus teruggestort. Donaties komen volledig ten goede aan Stichting Museumnacht Maastricht en aan het bij de nacht betrokken culturele veld. 

Blijft mijn ticket (betaald of gastenkaart) geldig?

Nee, alle tickethouders krijgen of hun geld terug of kunnen hun aankoopbedrag doneren. Je ticket verplaatst dus niet automatisch mee naar 2021. We houden iedereen natuurlijk op de hoogte zodra de tickets in de verkoop gaan! 

Verandert het programma door het verzetten naar een nieuwe datum?

Geen enkele Museumnacht is hetzelfde, zo ook op een nieuwe datum! En wees gerust, we zouden Museumnacht Maastricht niet zijn als we ook op 16 april 2021 weer een onvergetelijke avond-programma aan jullie presenteren. Houd de website en social media in de gaten voor de laatste informatie. 

Wat gebeurt er met de uitreiking van Nachtburgemeester Maastricht?

We stonden op het punt om de 5 kandidaten voor het Nachtburgemeesterschap bekend te maken. Dit houden we nu nog langer geheim zodat we de Nachtburgemeester op gepaste wijze aan jullie kunnen onthullen tijdens Museumnacht Maastricht. 

Ik heb mij opgegeven als vrijwilliger, wat gebeurt er nu?
Indien je nog niet bent gecontacteerd en vragen hebt, neem dan gerust contact op met de debetreffende venue of de organisatie. Daarnaast zou het natuurlijk geweldig zijn als we ook op je support weer kunnen rekenen op 16 april 2021.

Ik zou deelnemen aan Museumnacht Maastricht (performance, concert, workshop, expositie, leverancier etc.), wat gebeurt er nu?
Er wordt zo snel als mogelijk met alle betrokkenen vanuit de organisatie al dan niet directe contactpersonen/venues gecommuniceerd over het verplaatsen van de Museumnacht. 

Staat je vraag er niet bij? Stuur dan een e-mail naar ons. We proberen alle vragen zo snel als mogelijk te beantwoorden.

EvenGeduldAUB.png

Geen dag zonder kunst!

Voor iedereen die ernaar verlangt om kunst weer in real-life te ervaren is er goed nieuws: sinds 1 juni staan de deuren van de art venues weer open! Mis je het vakantiegevoel? Ga dan deze zomer op reis in de onbegrensde wereld van kunst!
Tip: check voor je bezoek de website van de desbetreffende venue en reserveer
tijdig je ticket.  

Support & Steun

Het wachten op de volgende Museumnacht Maastricht wordt mede mogelijk gemaakt door de steun en flexibiliteit van talrijke partners en leveranciers. In het bijzonder een 'handje-klap' voor Museumvereniging, Bernhard Cultuurfonds, Stichting FSI, Jump the Gap, Arriva Touring, Centercom, CODE043, DEMO Productions, Flyerman, iHaveGotATicket, Hoffman Outdoor, Mediahuis Limburg, Rapid Media en Week IN Week UIT/Maastrichtnet.   

Klik hier voor een overzicht van al onze sponsoren & partners. 

MuseumnachtMaastricht2020__instagram3.jpg