Museumnacht Maastricht verplaatst
naar najaar: 30 oktober 2020

Click here for English

Update

Vanwege COVID-19 viert Museumnacht Maastricht haar 5-jarig bestaan niet op 17 april, maar op vrijdag 30 oktober 2020! Onderstaand tref je een overzicht van mogelijke vragen. Mocht je vraag er niet tussen staan, neem gerust contact met ons op. We danken iedereen in ieder geval voor hun begrip, support, flexibiliteit en geduld. 

De organisatie alsook alle art venues en culturele partners kijken er naar uit om iedereen te verwelkomen met een once-in-a-night-time jubileum programma op vrijdag 30 oktober. Iedereen die een ticket heeft besteld voor 17 april 2020 heeft inmiddels een mail ontvangen met relevante informatie en keuze mogelijkheden: nieuw ticket, refund of %donatie. De refunds zijn inmiddels afgehandeld. Heb je gekozen voor een refund, maar het geld nog niet hebt ontvangen? Gelieve dan contact met ons op te nemen.

Ik heb een ticket gekocht voor 17 april en wil mijn geld terug. Kan dat?

Gekochte tickets worden normaal gesproken automatisch omgezet, maar aangezien dit geen normale tijden zijn, willen we deze optie voor onze bezoekers toch graag mogelijk maken. We snappen dat dit niet alleen voor ons uitdagende tijden zijn, maar voor iedereen. Echter, we hopen natuurlijk op ieders komst en steun te mogen rekenen zodat we samen deze bijzondere Art Night Out weer kunnen neerzetten! 

> We hebben eind maart alle tickethouders een mail toegestuurd met daarin de mogelijkheid voor refund en/of %donatie. Deze keuze kon tot uiterlijk 17 april doorgegeven worden. Refunds zijn inmiddels teruggestort. 

Blijft mijn ticket (betaald of gastenkaart) geldig voor 30 oktober?

Je ticket-aankoop blijft natuurlijk geldig. Indien je voor 17 april geen refund hebt aangevraagd, verplaatst je ticket net als de nacht conform de algemene voorwaarden automatisch mee naar 30 oktober! Je hoeft dus geen nieuw ticket aan te schaffen, maar je ontvang wel nog van ons een nieuw e-ticket. Deze ontvang je uiterlijk 30 juni (tip: houd ook je spam box in de gaten). 

Verandert het programma door het verzetten naar een nieuwe datum?

Geen enkele Museumnacht is hetzelfde, zo ook op een nieuwe datum! En wees gerust, we zouden Museumnacht Maastricht niet zijn als we ook op 30 oktober weer een onvergetelijke avond-programma aan jullie presenteren. Houd de website en social media in de gaten voor de laatste informatie. 

Wat gebeurt er met de uitreiking van Nachtburgemeester Maastricht 2020?

We stonden nét op het punt om de 5 kandidaten voor het Nachtburgemeesterschap bekend te maken! Dit houden we nu nog eventjes geheim zodat we op vrijdag 30 oktober de Nachtburgemeester tijdens Museumnacht Maastricht op gepaste wijze aan jullie kunnen onthullen. 

Ik heb mij opgegeven als vrijwilliger, wat gebeurt er nu?
Indien je nog niet bent gecontacteerd en vragen hebt, neem dan gerust even contact op met de debetreffende venue of de organisatie. Daarnaast zou het natuurlijk geweldig zijn als we ook op je steun weer kunnen rekenen op 30 oktober.

Ik zou deelnemen aan Museumnacht Maastricht (performance, concert, workshop, expositie, leverancier etc.), wat gebeurt er nu?
Er wordt zo snel als mogelijk met alle betrokkenen vanuit de organisatie al dan niet directe contactpersonen/venues gecommuniceerd over het verplaatsen van de Museumnacht. 

Staat je vraag er niet bij? Stuur dan een e-mail naar ons. We proberen alle vragen zo snel als mogelijk te beantwoorden.


Venues vanaf 1 juni weer open!

Kun je je die bijzondere tijd nog herinneren dat je kunst kon bewonderen in real-time, zonder de tussenkomst van een iPad of iPhone? Of de laatste 2 maanden online zo geïnspireerd geraakt dat je ernaar smacht om de real deal te ervaren? Goed nieuws: vanaf 1 juni gaan de deuren van de art venues weer open (Centre Céramique zelfs al vanaf 20 mei)! Achter de schermen wordt er druk gewerkt om alles zo goed en veilig als mogelijk te laten verlopen, zodat er deze zomer optimaal genoten kan worden van de ultieme offline wereld van kunst!
Tip: check voor je bezoek de website van de venue en reserveer tijdig je ticket.  

Happily Ever After.png

Support & Steun
tijdens COVID-19 

Het verplaatsen van Museumnacht Maastricht naar 30 oktober wordt mede mogelijk gemaakt door de steun en flexibiliteit van onze geweldige leveranciers en partners. Onze dank is meer dan groot, wetende dat dit voor iedereen uitdagende tijden zijn!
In het bijzonder een 'handje-klap' voor Arriva Touring, Centercom, CODE043, DEMO Productions, Flyerman, iHaveGotATicket, Hoffman Outdoor, Jump the Gap, Mediahuis Limburg, Rapid Media en Week IN Week UIT/Maastrichtnet.   

Klik hier voor een overzicht van al onze sponsoren & partners.