5e editie Museumnacht Maastricht
vrijdag 16 april 2021

Click here for English

Update

Onze geliefde Art Night Out slaat helaas een jaartje over: de spotlights van de 5e editie staan nu gericht op vrijdag 16 april 2021! 2020-Tickethouders die gekozen hebben voor een refund hebben inmiddels het bedrag terug op hun rekening mogen ontvangen.

Om volgend jaar het a(rt)vontuur voort te kunnen zetten en er samen weer een - voor de kunst en de stad - onvergetelijke avond van te maken, hebben we alle tickethouders de keuze aangeboden voor een refund en/of donatie. (Gasten)tickets verplaatsen dus niet mee naar 2021. We houden iedereen natuurlijk op de hoogte zodra de tickets voor 16 april 2021 in de verkoop gaan. TIP: Meld je hier aan als je als eerste wil weten wanneer de tickets in de verkoop gaan, want OP=OP! 

Alle refunds zijn inmiddels afgehandeld. Alle donaties zijn volledig ten goede gekomen aan Stichting Museumnacht Maastricht en aan het bij de nacht betrokken culturele veld. Heb je niks ontvangen, ook geen mail, of heb je nog een vraag? Neem dan contact met ons op. 

Mogelijke overige vragen: 

Verandert het programma door het verzetten naar een nieuwe datum?

Geen enkele Museumnacht is hetzelfde, zo ook op een nieuwe datum! En wees gerust, we zouden Museumnacht Maastricht niet zijn als we ook op 16 april 2021 weer een onvergetelijke avond-programma aan jullie presenteren. Houd de website en social media in de gaten voor de laatste informatie. 

Wat gebeurt er met de uitreiking van Nachtburgemeester Maastricht?

We stonden op het punt om de 5 kandidaten voor het Nachtburgemeesterschap bekend te maken. Dit houden we nu nog langer geheim zodat we de Nachtburgemeester op gepaste wijze aan jullie kunnen onthullen tijdens Museumnacht Maastricht. 

Ik heb mij opgegeven als vrijwilliger, wat gebeurt er nu?
Indien je nog niet bent gecontacteerd en vragen hebt, neem dan gerust contact op met de debetreffende venue of de organisatie. Daarnaast zou het natuurlijk geweldig zijn als we ook op je support weer kunnen rekenen op 16 april 2021.

Ik zou deelnemen aan Museumnacht Maastricht (performance, concert, workshop, expositie, leverancier etc.), wat gebeurt er nu?
Er wordt zo snel als mogelijk met alle betrokkenen vanuit de organisatie al dan niet directe contactpersonen/venues gecommuniceerd over het verplaatsen van de Museumnacht. 

Staat je vraag er niet bij? Mail ons gerust. We proberen alle vragen zo snel als mogelijk te beantwoorden.

EvenGeduldAUB.png

Geen dag zonder kunst!

Voor iedereen die ernaar verlangt om kunst weer in real-life te ervaren hoeft natuurlijk niet te wachten tot Museumnacht Maastricht. De deuren van de art venues staan weer wagenwijd open én er vinden talrijke speciale - Coronaproof - initatieven plaats!
Tip: check voor je bezoek de website van de desbetreffende venue en reserveer tijdig je ticket.  

Support & Steun

Het wachten op de volgende Museumnacht Maastricht wordt mede mogelijk gemaakt door de steun en flexibiliteit van talrijke partners en leveranciers. In het bijzonder een 'handje-klap' voor Museumvereniging, Bernhard Cultuurfonds, Stichting FSI, Jump the Gap, Arriva Touring, Centercom, CODE043, DEMO Productions, Flyerman, iHaveGotATicket, Hoffman Outdoor, Mediahuis Limburg, Rapid Media en Week IN Week UIT/Maastrichtnet.   

Klik hier voor een overzicht van al onze sponsoren & partners. 

MuseumnachtMaastricht2020__instagram3.jpg