#

Peeled Collective: Yellow Days, Yellow Haze

20:00 - 01:00

Griend 2

Yellow days, yellow haze is een installatieperformance die dans, beeldende kunst en muziekcompositie combineert. Het toont een fragment uit het leven van twee mensen die al jaren samenleven in een huis dat ontdaan is van alle zintuiglijke stimulatie. De manier waarop hun lichamen zich door de ruimte bewegen wordt zichtbaar, evenals de manier waarop ze naar verbinding zoeken terwijl ze langs elkaar heen leven. Door zich af te zonderen van een wereld die te overweldigend was, is een meer ingekaderd bestaan ontstaan - een leven zonder stimulatie, verandering en verwachting.

Yellow days, yellow haze is een onderzoek naar extreme fysieke nabijheid binnen een staat van emotionele stilte van het zelf en alle omgevingen. Het werk creëert een oase van rust en kalmte binnen onze chaotische wereld. Het portretteert diverse vormen van samenleven waar gelijkheid verschillende vormen aanneemt.
Het werk wordt gepresenteerd op plaatsen die afwijken van de theateropstelling, zoals tentoonstellingsruimtes, festivallocaties, bergen of andere locaties. Het wordt meerdere uren per dag gepresenteerd.

Foto: Constantin Trommlitz