#

Tentoonstellingen

20:00 - 00:00

Kunst op Drift 
Verborgen verhalen over werken uit de collectie oude kunst van Bonnefanten en hun omzwervingen, voor, tijdens en na de Tweede Wereldoorlog. Met kunst die door de nazi's werd begeerd.

Isaac Julien: What Freedom Is To Me
Isaac Julien (Londen, 1960) is een pionier op het gebied van video- en installatiekunst, die voortdurend de grenzen van film als kunstvorm verlegt. Sinds de vroege jaren 80 maakt hij indrukwekkende installaties die het medium film verenigen met kunstvormen als fotografie, performance, muziek, en schilderkunst. Juliens werken vertellen belangrijke verhalen en geven prioriteit aan esthetiek, poëzie, beweging en muziek als communicatiemiddelen. Zo onderzoekt hij het potentieel van het medium om traditionele opvattingen over geschiedenis, ruimte en tijd af te breken én uit te breiden.

Shinkichi Tajiri: The Restless Wanderer 
Shinkichi Tajiri: The Restless Wanderer is een tentoonstelling die het 100ste geboortejaar van de Japans-Amerikaanse kunstenaar Shinkichi Tajiri viert. Als eerbetoon aan hun grootvader en zijn oeuvre stelden kleinkinderen Tanéa en Shakuru Tajiri de tentoonstelling samen.

BINNENSTEBUITEN 
voor alle nieuwsgierige, niet-volwassenen vanaf 6 jaar.
Ontdek wat jou jou maakt en zoom vervolgens uit naar jouw rol in de samenleving en de voetprint die je achterlaat.

Foto: Manor Lux