Nieuws

In aanloop naar de 5e editie delen we natuurlijk alle backstage nieuwtjes en dit-moet-je-écht-even-lezen memo's om volledig in the mood te komen voor Museumnacht Maastricht 2021!

Voorpret, het ultieme en allesomvattend Nederlandse woord voor dat hartverwarmende gevoel van plezier, vreugde en opwinding in voorbereiding of afwachting van iets leuks dat nog moet plaatsvinden. Museumnacht Maastricht staat er bekend om de nodigde dosis voorpret onder zoveel mogelijk mensen te verspreiden. Wil je ook delen in dit gevoel? Scroll dan snel naar onder!

EvenGeduldAUB-ddcd54c6.png
29 jun. 2020 09:00
Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen en landelijke richtlijnen m.b.t. het COVID-19 virus heeft de organisatie van Museumnacht Maastricht besloten de nacht op 17 april 2020 definitief te verplaatsen naar volgend jaar, en wel op 16 april 2021.
Schermafbeelding_2020-03-17_om_11.45.10-a01f8eb6.png
17 mrt. 2020 11:34
Museumnacht mag dan wat langer op zich laten wachten, onze art venues zitten alles behalve stil. Bekijk hier het overzicht van dat wat ze inmiddels voor iedereen op gezonde afstand in petto hebben om troost, support, inspiratie en/of afleiding te bieden. Tover je slaapkamer om tot Lumière Cinema, rock je kleurpennen op de beat van Natuurhistorisch Museum en duik met een muisklik vanaf je bank in het Bonnefanten. Steun hiermee tevens waar mogelijk de art venues in deze onzekere periode.
Musuemnachtmaastricht2020_programma_2020-7f746a8a.jpg
1 mrt. 2020 10:00
Vrijdag 17 april 2020 wordt Maastricht een avond lang volledig ondersteboven, achterstevoren en binnenstebuiten geplaatst tijdens de 5e editie van Museumnacht Maastricht! Het Life of the Party signaal staat inmiddels aan, de voorpret-kriebels zijn bij menigeen al goed voelbaar en het Art Night Out programma pronkt met gepaste trots grotendeels online. Jij bepaalt je ervaring, of toch niet...? Maastricht geeft zich in ieder geval over aan de nacht en maakt zich op voor een avond die beslist nog lang zal nazinderen!