Transport Artspace

#

VL EE S  R U G  V OO R  R UI T

Transport Artspace zal neerstrijken op een nieuwe locatie in de voormalige Opel-garage op de Griend. Op de nieuwe locatie wordt de missie voortgezet om een informele ruimte te bieden aan diverse creatieve uitingen, van kunst tot wetenschap en van dans tot design.

Deze Museumnacht opent Transport Artspace haar deuren voor het eerst op deze nieuwe locatie! Met de expo grijpt Transport terug en kijkt vooruit naar wat zij als artspace faciliteren: een ruimte voor experiment en uitdaging. Een veelzijdig palet aan kunstdisciplines vloeit samen en danst om elkaar heen.

De ruimte wordt afgetast door Sacha Jongerius en Abel Overdijk. Er wordt kennis gemaakt met de rumoerige buurman Bas de Weert. De nieuwe huisgenoten van Peeled Collective schuifelen over de vloer. De voorzitter, Fran Hoebergen, luidt de plek in met een bierfles-orgel en een poëet probeert alles wat krom is recht te praten.

 

Bierfles-orgel

Fran Hoebergen toont met zijn werk onverkende hoeken in materialen, technieken en kunstvormen. Door vreemde combinaties te maken met diverse media werpt hij een nieuw licht op conventies. Zijn passie voor muziekproductie en performance beïnvloeden zijn experimenten met beeldend werk en is geregeld ... Read more »

20:00 - 01:00

Griend 2

vl ee s r u g v oo r r ui t

Reflectie van het eigen en de ander in een wereld gecreëerd door makers Sacha Jongerius en Abel ... Read more »

20:00 - 01:00

Griend 2

Peeled Collective: Yellow Days, Yellow Haze

Yellow days, yellow haze is een installatieperformance die dans, beeldende kunst en muziekcompositie combineert. Het toont een fragment uit het leven van twee mensen die al jaren samenleven in een huis dat ontdaan is van alle zintuiglijke stimulatie. De manier waarop hun lichamen zich door de ruimte ... Read more »

20:00 - 01:00

Griend 2

Benieuwd naar het programma op andere locaties?