Bonnefanten

Avenue Ceramique 250, www.bonnefanten.nl
#

Dé culturele hotspot aan de Maas en het museum voor oude en hedendaagse kunst - dat zich onderscheidt in het nationale museumlandschap door te kiezen voor eigen(wijze) accenten en prioriteiten in de programmering - ontbreekt natuurlijk niet tijdens de 5e editie van Museumnacht Maastricht! 

Hoewel de uitzonderlijke exposities al een avondvullend programma bieden, staat de nacht bij Bonnefanten bekend om zoveel meer! Wat ze precies voor 8 april 2022 in petto hebben, volgt zo spoedig mogelijk.

Ontdek SRAL - The Conservation Institute

Welke verhalen kunnen kunstwerken vertellen? Wat is authenticiteit? Wanneer is iets origineel? Bezoek bij Bonnefanten ook beslist het atelier van SRAL, waar restauraties worden uitgevoerd, zichtbaar voor het museumpubliek. Speciaal voor Museumnacht Maastricht kun je in gesprek gaan met experts over ... Read more »

19:00 - 01:00

Bonnefanten - SRAL Restauratie atelier, 1e verdieping

Drinks, Bites & Beats @Café Ipanema

Even bijkomen? Geniet dan bij Café Ipanema van een lekker drankje en de nodige bites tijdens Museumnacht ... Read more »

19:00 - 23:00

Bonnefanten: Café Ipanema

MuseumShop-till-you-drop

Wil je graag iets mee naar huis nemen los van mooie herinneringen? Duik dan beslist even de museumshop in waar je een ruime collectie aantreft aan kunstboeken, eigen publicaties van het museum, een brede selectie boeken over architectuur, vormgeving en fotografie én originele cadeaus voor jong en ... Read more »

19:00 - 01:00

Bonnefanten - Museumshop, begane grond

Benieuwd naar het programma op andere locaties?